© Haber Rize 2022

Başkan Er: Annelik, sonsuz bir fedakarlık denizidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Kadın Kolları tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

AK Parti Kadın Kolları tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Anneler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi. Programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, eşi Sevgi Er ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi katıldı.

Başkan Er, annelerin hayatın gizli kahramanları olduğunu ifade ederek, ”Her birimizin kalbinde ayrı bir yer edinen, hayatımızın en değerli varlıkları olan annelerimizi bir kez daha anma ve onlara minnet duygularımızı ifade etme fırsatı buluyoruz. Anneler Günü, biyolojik bir bağın ötesinde, sevgi dolu kucaklarıyla bizi büyüten, yaşam yolculuğumuzda bizlere rehberlik eden, sabırlarıyla dünyanın en zorlu görevini yerine getiren kadınları onurlandırmak için bir vesiledir.” dedi.

Anneliğin sonsuz bir fedakarlık denizi olduğunu belirten Başkan Er, ”Her dalgası çocuğunun geleceğine adanmış bir özveridir. Onların fedakârlıkları, insanlığın en yüce değerlerinden biri olan sevginin ve özverinin en yüce örnekleridir. Annelerin dilindeki dualarda dünyanın genişliği ve bereketi, kalplerindeki niyazlarda ahiretin huzuru ve mutluluğu gizlidir.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER