© Haber Rize 2022

İstanbul Havalimanı’nda kargo uçağının güvenli bir alana taşınma çalışmaları sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı’nda Boeing-767 tipi kargo uçağının güvenli bir alana taşınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Boeing-767 tipi kargo uçağının güvenli bir alana taşınmasında, pistin uçuş trafiğine açılmasına yönelik yasal prosedürler ve izinler çerçevesinde 5 saat süren çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Uzman ekiplerin, sahada çok titiz bir faaliyet sürdürdüğünü belirten Uraloğlu, ”Dünya’nın hayranlıkla takip ettiği, Türkiye’nin gururu, Avrupa’nın en çok uçuş yapılan uluslararası havalimanı, İstanbul Havalimanı... 7/24 aktif olan, alanında örnek teşkil eden havaalanımızda kullandığımız araç gereçlerin hepsi de en iyi ve en kaliteli ekipmanlar; çalışanlarımız ise alanlarında en nitelikli özelliklere sahip bireyler... Bugün yaşanan olayda sergilenen ve başarıyla neticelenen kriz yönetimi de bunların en büyük kanıtı” dedi.

Bakan Uraloğlu, geçmiş olsun dileklerini ileterek uçağın kaldırılması çalışmalarına devam eden tüm görevlilere teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER