© Haber Rize 2022

Rize'de Narkotik Operasyonu: 217 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

İl merkezinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir araçta yapılan aramada toplam ağırlığı 217,24 gram olan metamfetamin ele geçirildi. Operasyon kapsamında M.T.K. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alındı ve tutuklandı. Müdürlük, il genelinde narkotik suçlarla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir.

Narkotik Suçla Mücadele Operasyonunda Metamfetamin Ele Geçirildi

İlimiz merkezinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda, şehir içinde tespit edilen bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, toplam ağırlığı 217,24 gram olan metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında M.T.K. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alındı ve Müdürlüğümüzce gerekli adli işlemler başlatıldı. İki şüpheli, Müdürlüğümüzdeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda, her iki şahıs da tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Müdürlüğümüz, il genelinde narkotik suçlarla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliği için yoğun çaba harcanmaya devam edilecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER