© Haber Rize 2022

Rize'de silah kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Rize'de silah kaçakçılığı operasyonunda 2 zanlı yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah imal ve ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, Çayeli Kemerköy mevkisinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 4 tabanca şarjörü ve 117 tabanca fişeği ele geçirildi. M.E.K. (23) ve R.S. (33) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, hakimlikçe adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Rize'de gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonunda 2 zanlı yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah imal ve ticareti yapan kişilere yönelik bir operasyon düzenledi. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, Çayeli Kemerköy mevkisinde takip edilen bir otomobil durduruldu ve aramada 2 ruhsatsız tabanca, 4 tabanca şarjörü ve 117 tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, M.E.K. (23) ve R.S. (33) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılan zanlılar, soruşturma süreci devam ederken serbest kalmış oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER