© Haber Rize 2022

Rizeli Judocular Türkiye Judo Şampiyonasında Başarı Yakaladılar

Rize'den gelen judo sporcuları, Türkiye Judo Şampiyonası'nda önemli başarılar elde etti. Berfin Civelek Türkiye ikincisi, Eda Su Vatanlar Türkiye üçüncüsü, ve Ecrin Civelek Türkiye yedincisi oldu. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü, sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek gururunu dile getirdi.

Rize'den Judo Şampiyonalarında Parlayan Yıldızlar!

Türkiye Judo Şampiyonası'nda 69 ilden 1148 sporcu arasından ön plana çıkan Rizeli judocular, performanslarıyla büyük takdir topladı. Ordu'da düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ise Rize'nin gururu olan sporcularımızdan 48 kg'da Berfin Civelek Türkiye ikincisi, 40 kg'da Eda Su Vatanlar Türkiye üçüncüsü, 44 kg'da ise Ecrin Civelek Türkiye yedincisi oldu.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk yaptığı açıklamada, "Judo takımımızın Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri başarılarla hem Rize ilimizi hem de bizleri gururlandırdı. Balkan Şampiyonası ve Avrupa Kupası'na katılma hakkı kazanan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Rize judo camiası, elde edilen bu başarılarla daha da güçlenerek önümüzdeki müsabakalarda da adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER