© Haber Rize 2022

Suzuki, mayıs ayına özel avantajlı satış sunuyor

Suzuki, mayıs ayına özel avantajlı satış koşulları kapsamında, tüm modellerinde yüzde 1,99 faizli kredi imkanı sunuyor.

Türkiye’den Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen, Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için mayıs ayında yılın en iddialı satın alım seçeneklerini devreye aldı. Suzuki, mayıs ayı boyunca tüm modellerinde 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanı sunuyor. Suzuki’nin sağlam ve güvenli SUV modellerinde, avantajlı kredi fırsatından yararlanmayan S-Cross ve Jimny müşterileri 170 bin TL’ye, Vitara müşterileri ise 150 bin TL’ye varan takas desteğinden faydalanabiliyor. Mayıs ayı boyunca vergi levhasını getiren Suzuki müşterilerine ve sadık Suzuki müşterilerine ise çok özel indirimler uygulanıyor. Bu kapsamda şahıs firmaları dahil tüzel müşteriler anahtar teslim liste fiyatları üzerinden 349 bin TL’ye varan indirim olanağından faydalanabiliyor. Mayıs ayında sadık Suzuki müşterileri 2024 model Vitara ve S-Cross modellerinin tüm versiyonlarında geçerli anahtar teslim liste fiyatları üzerinden 250 bin TL indirim avantajına sahip olacak.

Suzuki, mayıs ayı boyunca üstün Japon teknolojisi ve güvenliğinin yanı sıra zengin donanım özellikleri, düşük yakıt tüketimi ve yüksek hareket kabiliyeti başta olmak üzere çok sayıda avantaj sunan modeli Swift Hibrit için 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği sunuyor. Sınırlı sayıdaki 2023 model Suzuki Swift modelleri için yüzde 1,99 faizli kredi avantajından faydalanılmaması durumunda geçerli olacak şekilde başlangıç fiyatı 998 bin TL olarak belirlendi. Swift Hibrit, hem GL Techno hem GLX Premium donanımlarında 20 bin TL farkla çift renkli olarak tercih edilebiliyor.

Suzuki’den SUV modellerde 170 bin TL’ye varan takas desteği

Suzuki, Akıllı Hibrit teknolojisine sahip motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performans, AllGrip 4x4 çekiş sistemi ve üstün güvenlik donanımları sunan modeli S-Cross Hibrit için 70 bin TL takas desteği ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanını aynı anda sunuyor. Güçlü model, avantajlı kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için sunulan nakit alımlarda geçerli 170 bin TL’ye varan takas desteği ile yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor. Suzuki, avantajlı kredi koşullarından faydalanılmaması durumunda 2024 model giriş seviyesi S-Cross Hibrit GL Elegance için mayıs ayında geçerli takas destekli anahtar teslim fiyatını 1 milyon 494 bin TL olarak duyurdu.

AllGrip 4x4 veya 4x2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart olarak sunulan üstün güvenlik donanımlarıyla segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit için 2024 model nakit alımlarda geçerli takas destekli başlangıç fiyatı 1.398.000 TL olarak belirlendi. Vitara modelleri için mayıs ayı boyunca 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi ve 70 bin TL takas desteği seçeneği de sunuluyor. Mayıs ayına özel olarak kullanıcılar, 30 bin TL fiyat farkıyla araçlarını çift renkli tercih edebiliyor.

AllGrip teknolojisine sahip 4x4 özelliğiyle ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün sürüş yetenekleriyle kendinden her zaman söz ettiren Jimny modeline ise 70 bin TL takas desteği ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Ayrıca sınırlı sayıdaki 2023 model Jimny’de avantajlı kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için tek renkli GLX AllGrip versiyonda 170 bin TL takas destekli başlangıç fiyatı 1 milyon 588 bin TL olarak duyuruldu.

”Suzuki’den Garantim ON”da Programı kapsamında, garanti süresi, aracın satın alındığı tarihten itibaren başlayan 3 yıllık temel üretici garanti süresinin sona ermesi durumunda başlıyor ve Doğan Trend Otomotiv Suzuki sahiplerine toplam 10 yıla varan bir onarım güvencesi sunuyor.

Hibya Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER