Rize
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Rize’de Turizm Müdürlüğü var mı ?

Rize’de Turizm Müdürlüğü var mı ?

Rize'De millet vekilleri Muhammed Avcı , Hyatı Yazıcı ,Osman Aşkın Bak ve Rize valisi bütün burokrasi söz konusu hava alanı olunca konuşma ve verilen beyanatlarda  vurgu yaptıklar en önemli konu turizm ve bölge turizm den ciddi beklentileri oldugu bizde bu anlamda konun muhatabi truzim İl Müdürlügünden bu  konuda çalişmalar hakkında bilgi almak için  Geçtiğimiz günlerde Rize  İl Kültür ve Turizm Müdürü sekreterini aradık ,dedik ki; "Havaalanı açılıyor buradaki amaç turizm canlandırmak ve bu anlamda il turizm müdürünü bu konudaki çalışma ve faaliyetleri hakkında kendisi ile bir röportaj yapmak istiyoruz "birkaç saat sonra bize geri donuş yapılıp röportaj için valilik izni olması gerektiğini söylediler. Valilikte 1. yetkili ağızdan aldığımız bilgi ; vali beyin talimatı var kurum müdürleri kendi branşları ile ilgili açıklama yapabilirler izin almalarına gerek yok! Bizde bunu il turizm müdürü sekreterine ilettik fakat ısrarla prosedürden bahsedildi ve prosedüre uymamızı istediler  akabinde izin almamız gerektiğini söylediler. Oysaki prosedür biçimi; izini biz değil kendileri talep ediyor şeklinde olması gereklidir! Haberrize.com Sitesi olarak Haber muhabirimiz Murat Kurt Üçüncü kez iletişim kurdu ve bizlere bir mail adresi verildi "Talebinizi bu mail adresinden iletiniz" isteği yinelendi, Bunun üzerine verilen adrese mail attık fakat gönderdiğimiz mail adresi otomatikman maili geri gönderdi. Yani adres mail alımına kapalıydı(mail delivered)

 

 Rize de turizm büyük önem varmış ve ciddi planlamalar varmış kamuoyu merak ettiği soruları sormak ve kamuyu aydınlatmak için kendisinden randevu talep edip bizi prosedüre boğup pes edip konuyu kapatacağımızı düşünen müdüre hanıma kamu açık platform üzerinden soralım!

1-Psikoloji Bölümü'nden mezun olan bir bürokrat olarak  turizm ne gibi katkı sunacaktır ve Sunmuştur?

2-2020 den bu yana Rize İl Turizm müdürü görevini Yürütmüştür 2 yıla varan bu sure zarfında ne gibi projeler geliştirmiştir ve turizm sunduğu katkılar nelerdir?

3-2020 yılı ile 2022 yılı arasındaki turizm verileri nelerdir şehrimize gelen turist sayısı rakamsal açıklayınız.

Önümüzdeki günlerde Rize Artvin hava alanı  açılacaktır Rize  şehir olarak bu hava alanından en büyük beklentilerimizden birisi turizm canlanmasıdır bu konuda turizm il müdürlüğü ne gibi çalışmalar yaptı .

4-Yayla yollarının (Huser, Pokut,Gito,Badara,Kavrun aşırı bozuk olduğu ve İlimize gelen Turistlerin Bloglarında Bu durumu olumsuz Değerlendirmesini Nasıl Buluyorsunuz?

5-Karadeniz Seyir Terasları ile Donatılmış iken Rize’de Bu tarz Bir proje gerçekleştirmek için diğer iller bir örnek  değil mi.

6-Trabzon İli Resmi verilere Göre Turist Sayısını 600.000 olarak arttırırken Rize ilinin verileri nedir açıklar mısınız.

7-Çalışma Hayatınıza Psikolog olarak Başlayıp Turizm Müdürlüğü misyonunu Kendinize Layık görüyor musunuz. Bu işi hakkı ile yaptığınıza inanıyor musunuz?

8-Mesleğe Gelene Kadar iş Hayatı, Ticaret, Dış İlişkiler ve Turizmdeki Tecrübeniz nelerdir?

9-Rize havaalanının potansiyelini arttırabileceğinize inanıyor musunuz?

10-Hangi ülkeler ve Hangi şirketlerle ile Turizm Bağlantısı kurdunuz?

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Selim Kamacı
    13-04-2022 02:02

    Pandemi ile Boğuşuyoruz demişken,Trabzon Pandemi Yazı 600.000 fazla Turist Getirdi.araştırın Goguleye yazın bi zahmet müdür hanımın yaveri

  • yorum avatar
    Aslan
    12-04-2022 16:58

    Yıllardır dernekler ile çeşitli böcek çiçek etkinlikleri yapan bu liyakatsızları nasıl müdür yapıyorlar arkasındaki güç kimlerdir bilemiyorum.

  • yorum avatar
    Rizeli
    12-04-2022 13:03

    Bu soruların muhatabı aslında bir önceki müdür idi. Pandemiyle boğuşurken turizmde nasıl bir artış bekliyordunuz.

  • yorum avatar
    Hakan Güney
    11-04-2022 21:03

    Orduya trabzona gidinde Turizmcilik nasıl yapılıyor görün.Rizeli uyuyor yaylalar uyuyor.Oteller Rize'de iflas ediyor.

  • yorum avatar
    Seda demir
    11-04-2022 20:56

    Çok yerinde güzel bir haber olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!