Rize
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Rizespor'a "Ver Parayı Al Karayı"

28 Nisan 2022, Perşembe 19:56
Rizespor'a "Ver Parayı Al Karayı"

Rize'de Çaykur her Sene futbola ayırdığı paranın %10'luk kısmını Diğer sporlara ayırsaydı.İlimizde futbol hariç her Sene farklı Spor dallarında madalya Kazanmamız Yüksek İhtimal olurdu!

Yıllardır Trilyonlarca Lira her sene Çaykurdan Rizespor'a aktarılıyor Ama Şu ana Kadar Lig Düşüp çıkmakdan başka bir başarı elde edemedik.

80Km Yanımızdaki Futbol Takımına yardım eden bir Çaykur olmamasına rağmen nasıl Şampiyon Olduğunu Seyrettik.Üstelik Rizeli Bir Teknik Direktör İle Kendi bütçelerini kendileri Yarattılar,Bizim Gibi Rize'de Fenerium'u Zengin Yapmadılar sonuna kadar takımlarına milli bir ruhla destek verdiler,Bizdeki gibi boş stadda maç oynamadılar!!!

Rize olarak eğer futbolda bir başarı elde edemiyorsak bari diğer sporların önünü açalım...

Rizebelediye Bayan Basketbol Takımının ufak bir bütçe ile nasıl başarı elde ettiğini gördük,ilimize bu tarzda farklı branşlarda spor kulüpleri gereklidir bu bağlamda'da iş Rize ili bünyesindeki Resmi Kurumlara Düşmektedir!

Örneğin Rize il özel idare Bünyesinde Bir Güreş Kulübü,Rize Maliye Bünyesinde Bir Voleybol Takımı,Rize Orman Müdürlüğü Bünyesinde Bir Hentbol Kulübü Gibi... Artık Bu Kurumlar Rizede Futbol Harici Sporlara destek vermelidir.Her Sene Sonuncu Olmayı İzlemektense Rizeli gençlerimizin geleceğini garanti altına alalım ve Futbol harici diğer branşları destekleyelim!!!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum