Rize
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

19 yaşında canice öldürülen genç kız tetikçi çıktı!

19 yaşında canice öldürülen genç kız tetikçi çıktı!
Adana’da, 20 yaşındaki Yaşar Bulut, sevgilisi İpek Akgül’ü (19) kendisini aldattığı gerekçesiyle öldürdüğünü ve cesedini bir portakal bahçesine gömdüğünü ihbar etti. İpek’in cesedi, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kadavra köpeği Asena’nın yardımıyla bulundu. Otopsi, İpek’in işkence edilerek ve tabanca ile vurularak öldürüldüğünü ortaya koydu. Cinayetle ilgili araştırmada, İpek’in eski sevgilisi Ahmet Albayrak ve arkadaşı Mehmet Görgün’ün E.A. isimli birini öldürtmek için İpek’i tetikçi olarak kullandıkları, planları bozulunca İpek’i öldürttükleri anlaşıldı.

19 Yaşındaki İpek Akgül’ün Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı

Adana’da yaşanan dehşet verici cinayet olayı, genç bir kadının hayatının trajik bir şekilde sona ermesiyle sonuçlandı. Olayın arka planındaki şok edici ayrıntılar, emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sayesinde gün yüzüne çıktı.

Cinayetin İhbarı ve İhbarcının Gözaltına Alınması

14 Şubat günü Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne giden 20 yaşındaki Yaşar Bulut, sevgilisi İpek Akgül’ü (19) kendisini aldattığı gerekçesiyle öldürdüğünü ve cesedini bir portakal bahçesine gömdüğünü ihbar etti. İhbarın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yaşar Bulut’u gözaltına aldı ve İpek Akgül’ün cesedini bulmak için çalışma başlattı.

 Cesedin Bulunması

Ekipler, Yaşar Bulut’un kiraladığı otomobilin GPS kayıtlarından yola çıkarak İpek Akgül’ün Yumurtalık ilçesi Asmalı Mahallesi’ndeki bir bahçede gömülü olduğunu tespit etti. Kadavra köpeği Asena, yapılan arama sonucunda İpek Akgül’ün cesedini toprağa gömülü halde buldu. 

İpek Akgül’ün Ölüm Şekli

Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopside, İpek Akgül’ün 11 Şubat tarihinde öldüresiye işkenceye maruz kaldığı ve bu süreçte kolunun ve kaburgalarının kırıldığı belirlendi. İşkencenin ardından tabanca ile vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürüldüğü tespit edildi. İpek Akgül’ün cenazesi, ailesi ve yakınlarının gözyaşları eşliğinde Seyhan ilçesindeki Yeşiloba Mezarlığı’na defnedildi.

Cinayetin Şaşırtıcı Ayrıntıları: İpek Akgül Bir Tetikçi miydi?

Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı özel ekip, cinayeti aydınlatmak için yaptığı detaylı çalışmalar sonucunda İpek Akgül’ün İzmir’den gelerek sosyal medya üzerinden tanıştığı E.A.’yı (22), evinde duş alırken tabancayla vurup kaçtığını tespit etti. E.A., tedavisinin ardından verdiği ifadede, İpek ile internet üzerinden tanışıp yakınlaştıklarını ve evinde buluştuklarını, duş aldığı sırada İpek tarafından vurulduğunu belirtti. 

Olayın Derinlemesine Araştırılması ve Gözaltılar

Polis, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Plaka Takip Sistemi (PTS) aracılığıyla yaptığı incelemede, İpek Akgül’ün öldürüldüğü gece otomobilde yalnız olmadığını belirledi. Derinlemesine araştırma sonucunda, İpek’in eski sevgilisi Ahmet Albayrak (27) ve arkadaşı Mehmet Görgün’ün (26) cinayet gecesi otomobilde olduğunu tespit etti. Sorguya alınan Yaşar Bulut, İpek’i tanımadığını ve Ahmet ile Mehmet’in kendisinden İpek’i öldürmesini istediklerini, cezaevinde kendisine bakacaklarını söylediklerini itiraf etti. 

Cinayetle İlgili Diğer Detaylar ve Operasyon

Yapılan çalışmalar sonucunda, Ahmet Albayrak ile Mehmet Görgün’ün husumetli oldukları E.A.’yı öldürmek için İpek’i tetikçi olarak tuttukları ortaya çıktı. E.A.’nın saldırıdan kurtulması üzerine planlarının ortaya çıkacağını anlayan şüpheliler, İpek’i “Polis seni arıyor. Seni saklayacağız” diyerek buluşup Yaşar Bulut’a öldürttüler.

Operasyon ve Tutuklamalar

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi’nde iki farklı eve düzenlediği operasyonda Ahmet Albayrak ve Mehmet Görgün’ü kıskıvrak yakaladı. Yaşar Bulut’un ağabeyi Aziz Bulut (23) ise kardeşini sakladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Bu trajik olay, genç bir kadının hayatının acımasızca sona ermesini ve adaletin sağlanması için yürütülen titiz çalışmaları gözler önüne seriyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!