Rize
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

A Milli Kadın Hentbol Takımı vs Karadağ Maçı

A Milli Kadın Hentbol Takımı vs Karadağ Maçı
A Milli Kadın Hentbol Takımı, 3 Nisan'da Rize Yenişehir Spor Salonu'nda Karadağ ile kritik bir maçta karşılaşacak. Başantrenör Costica Buceschi ve kaptan Betül Yılmaz, Rize'nin hentbol kültürüne verdiği önemi vurgulayarak, taraftarları maça büyük bir coşkuyla davet ediyor. Maçın önemi, takımın hazırlık süreci ve seyircinin takıma olan katkısı üzerinde duruldu. Hentbol severler için bu maç, milli takımın Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki performansı açısından kritik bir öneme sahip.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ Maçına Rize'de Hazır

A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, 3 Nisan Çarşamba günü Rize Yenişehir Spor Salonu'nda Karadağ ile oynayacakları Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu maçı öncesinde sporseverleri maça davet etti.

Rize Yenişehir Spor Salonu'nda Karadağ maçı hazırlıklarını sürdüren takımın Başantrenörü Buceschi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rize'nin hentbolde önemli bir şehir olduğunu belirtti. Buceschi, milli maç organizasyonunu Rize'de yapmanın heyecan verici olduğunu ve Rize'nin hentbola verdiği önemi bildiklerini ifade etti.

Rize'de oynayacakları maçın avantajını kullanmak istediklerini vurgulayan Buceschi, seyircinin desteğinin çok önemli olduğunu belirtti. "İyi bir seyirci baskısıyla maçın kaderi değişebiliyor. Rize'deki hentbol severleri maçımıza bekliyoruz." dedi.

Grubun son iki maçında Avrupa'da mücadele eden Karadağ ve Sırbistan'la karşılaşacaklarını hatırlatan Buceschi, "Karadağ ile oynadığımız ilk maçta ritim kaybı yaşadık. Analizlerimizi yaparak daha iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Sırbistan ile ikincilik yarışı içerisindeyiz. İyi bir başlangıç yapmamız lazım. Karadağ maçı bizim takımımızın ritmini etkileyecek bir maç." şeklinde konuştu.

Takımın kaptanı Betül Yılmaz da Karadeniz'de oynamanın zorluğuna dikkat çekerek, "Karadağ deplasmanındaki ilk maçımızda şanssız bir mağlubiyet aldık. Evimizde Rize seyircisiyle 2 puanı almayı hedefliyoruz. Deplasmanda Sırbistan'ı da yenip mutlu dönmeyi planlıyoruz." dedi.

Yılmaz, seyircinin takım için büyük önem taşıdığını belirterek, "Rize'de hırslı insanlara sahip. Her zaman seyirci bizim sekizinci oyuncumuzdur. Lütfen bizi yalnız bırakmayın." ifadelerini kullandı.

Kaptan Betül Yılmaz'ın Mesajı: "Lütfen Bizi Yalnız Bırakmayın"

Karadeniz'in hentbolun zorlu atmosferini iyi bilen kaptan Betül Yılmaz, "Oradan öğrendiklerimizle evimizde Rize seyircisiyle beraber 2 puanı almaya talibiz. Ruhunuzu yaşayacak kadar bildim. Lütfen gelin sekizinci oyuncumuz olun. Birlikte kazanalım, birlikte sevinelim. Lütfen bizi yalnız bırakmayın." çağrısında bulundu.

Maç, hentbol severler için büyük bir heyecan kaynağı olacak gibi görünüyor. Rize'de oynanacak bu kritik maçta milli takımımıza destek olmak isteyen tüm sporseverler, Rize Yenişehir Spor Salonu'na davet ediliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!