Rize
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Akşener, "Saygıyla göndereceğiz"

Akşener, "Saygıyla göndereceğiz"
Akşener, Samsun'da halka hitap etti. “Başbakan Meral” sloganlarına ilişkin olarak Akşener, "Birilerinin sinirini bozuyorsunuz, tansiyonları fırlıyor.” diye konuştu. Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için "saygıyla göndereceğiz" ifadesini yineledi.

Akşener'in konuşmasından başlıklar şöyle: 

"Seçmen patrondur. Uzun bir zamandır seçmenin dertlerinin dinlenilmediği, buna karşılık projelerle, hizmet üzerinden rekabet etmek lazımken, şuculuk buculuk üzerinden dil geliştirildiği, herkesin birbirine düşman edildiği, birilerinin cebini doldurduğu düzenle yönetiliyoruz. Bu düzenin adı tek adam sistemi. Bu düzenin adı partili cumhurbaşkanlığı düzeni, harami düzeni…"

Kul hakkının yendiği, harama el uzatıldığı, insanların kayrıldığı bir düzen. Üç yıl sonunda buradayım. Defalarca geldim gittim, asla propoganda yapmadım.

Şimdi seçime 33 gün var, şimdi patron sizsiniz. El ele verip bu düzeni değiştireceğiz. Sizden İyi Parti’ye ve Kılıçdaroğlu’na oy istiyorum. AK Partili kardeşlerimden özellikle oy istiyorum. Bu seçim parlamenter sistemin konuşulduğu son seçim.

Velev ki sayın Erdoğan kazandı, son seçimi. Partisinde kimseyi bırakmadı. Bu tarafta büyük haksızlıklara uğramış büyük bir öfkeli kitle oluşacak. 5 yıl çok çabuk geçecek, 5 yıl sonra parlamenter sistemin konuşulamadığı, bir haftada 36 bin imza atmak zorunda olan bu ucube sisteme tekrar başkan seçeceğiz.

Ey AK Parti’ye oy veren ve sayın Erdoğan’ı çok seven kardeşlerim, 5 yıl sonra ne yapılacak? Hukuk ve yargı attaya gitmiş durumda.

Öncelikle siz bu seçimde bu ucube sistemin değişeceğine söz veren Millet İttifakı’na ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı’na oy vermelisiniz. Çünkü biz; derhal ve çok çabuk parlamenter sisteme geçeceğiz. Yargıyı serbest bırakacağız. Hâkimler vicdanlarına ve bilgilerine göre karar verecek. Ekonomik olarak yapılan bütün haksızlıklar giderilecek.

2020 yılında KPSS’nin soruları çalındığı için mağdur olan kardeşlerim, haklarınız geri verilecek. Kazanır kazanmaz 100 bin öğretmen atanacak.

Mülakat derhal kaldırılacak. Aradan geçen günler üzerinden şimdi mülakatın ne menem bir şey olduğunu söylüyorlar. Hakkı olanın kazandığı, dayısı ayısı olanların kaybettiği bir düzen kurulacak.

Bu seçim önemli bir seçim. 33 gün sonra bir oy vereceksiniz. Herkesin sandığa gitmesini istiyorum. Her bir arkadaşımın her bir kardeşimin yanında iki kişiyi sandığa gitmesini, sandık başında görev almalarını istiyorum. Biz siyasi partiler olarak elimizden geleni yapacağız. Bunun sözünü veriyoruz.

Daha iyi bir Türkiye için, nefes alan gençler, tecavüze, tacize uğrayıp sonra da hayatı ona uygun deyip tecavüz edenin serbest kaldığı bir düzeni değiştirmek için, kadınların, genç kızların  sokak lambası söndüğünde  korkarak eve gitmediği bir Türkiye için, yurt dışına kaçmayı düşünen çocuklarımızın ülkelerinde kalıp bu ülkeye hizmet etmeleri için 14 Mayıs’ta oy kullanacaksınız. Bir oyla Türkiye’nin kaderini değiştireceksiniz.

Samsun’dan başlayarak bütün Türkiye 14 Mayıs günü ve 15 Mayıs sabahı inşallah güneşin doğduğu, haksızlıkların sona erdiği bir gün olacak.

Çeşitli şeyler söylüyorlar, hiç inanmayın. 14 Mayıs akşamı sandıklar açılacak, sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak, Millet İttifakı iktidar olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan saygıyla yolcu edilecek, alkışlarla Kılıçdaroğlu o makama oturacak."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!