Rize
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Ankara'da 29 Şubat Nikah Tercihinde Düşüş: Evlilik Yıl Dönümleri 4 Yılda Bir Kutlanmak İstemiyor!


Başkent Ankara'da, 29 Şubat'ta nikah tarihi olarak fazla rağbet görmedi. Çiftler genellikle evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlamak istemedikleri için bu tarihi tercih etmediler. Ancak bazı çiftler özel anlam yükledikleri için bu tarihi seçtiler. Çankaya Belediyesi'nde görevli bir nikah memuru, gelinlerin genellikle 4 yılda bir hediye almak istemedikleri için bu tarihi tercih etmediklerini belirtti. Bununla birlikte, bazı damatlar özellikle bu tarihi istediklerini dile getirdiler. Bazı çiftler ise 29 Şubat'ı evlilik yıl dönümlerini kutlamak için tercih ettiler. Her çiftin beklentileri ve özel tercihleri farklı olsa da, bu tarih bazıları için önemli bir anlam taşıdı.

Ankara'da 29 Şubat Nikahları: Az Rağbet, Özel Tercihler ve Beklentiler

Başkent Ankara'da, 29 Şubat'ta nikaha beklenen ilgiyi göremedi. Çankaya Belediyesi'nde görevli nikah memuru Damla Arifağaoğlu Acar, evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlamak istemeyen çiftlerin genellikle bu tarihi tercih etmediklerini belirtti. Yoğunluk beklenmesine rağmen, gün boyunca beklenen talebin oluşmadığını ifade etti. Acar'a göre, genellikle gelinler 4 yılda bir hediye almak istemedikleri için bu tarihi tercih etmiyor, ancak damatlar özellikle bu tarihi istiyorlar.

Öte yandan, 29 Şubat'ta evlenmeyi tercih eden çiftlerden biri olan Mücella ve Pevrul Bozkurt çifti, bu özel tarihi seçtiklerini ve değiştirmeyi düşünmediklerini belirtti. Mücella Bozkurt, eşinin evlilik yıl dönümlerini belki her sene unutabileceğini ancak 4 yılda bir olanı da unutması durumunda durumun fena olabileceğini ifade etti.

Çankaya Evlendirme Dairesinde dünyaevine giren Melike ve Mert Bektaş çifti ise özel bir gün olması için 29 Şubat'ı tercih ettiklerini belirtti. Mert Bektaş, her sene hediye almak istemedikleri için bu tarihi seçtiklerini dile getirdi. Melike Bektaş ise 4 yılda bir kutlanacağına göre hediye olarak bir külçe altın almayı beklediğini ifade etti.

Kubilay ve İkbal Lafvermez çifti ise nikah için özellikle 29 Şubat'ı seçtiklerini ve bu tarihin kendileri için özel bir anlam taşıdığını belirtti. Lafvermez, evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlamak istediklerini ve birbirlerine en güzel hediye olduklarını söyledi.

Bu çerçevede, Ankara'da 29 Şubat'ta nikaha beklenen ilginin düşük olduğu ancak bu tarihi özel kılan çiftlerin de olduğu görüldü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!