Rize
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Çaykur Rizesporlu Muammer Sarıkaya, Galatasaray maçı öncesi değerlendirmede bulundu.


Çaykur Rizesporlu Muammer Sarıkaya, Galatasaray maçı öncesi değerlendirmede bulundu.
Muammer Sarıkaya, Çaykur Rizespor'un Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi takımın galibiyet için gittiğini belirtti. Takımın İlhan Palut yönetiminde geliştiğini ve Kayserispor galibiyetinin birlikteliklerini artırdığını vurguladı. Sarıkaya, Galatasaray maçının zorlu olacağını ancak birlikte mücadele ettiklerinde başarıya ulaşabileceklerini ifade etti. Ayrıca, kiralık olarak oynadığı Rizespor'da kalma ve Avrupa hayali için mücadele edeceğini dile getirdi.

Muammer Sarıkaya: "Galatasaray Maçına Galibiyet İçin Gidiyoruz"

Çaykur Rizespor'un oyuncusu Muammer Sarıkaya, 8 Mart Cuma günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, takımın galibiyet için gittiğini belirtti.

Muammer Sarıkaya, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, İlhan Palut yönetimindeki takıma katıldığını hatırlatarak, antrenörleriyle çalışmanın her oyuncuyu geliştireceğini ve kendisinin bundan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını ancak Mondihome Kayserispor maçında aldıkları galibiyetle yeniden ayağa kalktıklarını dile getiren deneyimli orta saha oyuncusu, takımın iyi mücadele ettiğini ve rekabet ortamının haftalar ilerledikçe oyunlarına yansıdığını belirtti.

Sarıkaya, Türkiye'nin iki büyük camiasının şampiyonluk için mücadele ettiğini vurgulayarak, Avrupa hedeflerinin olduğunu söyledi. Sarıkaya, Kayserispor galibiyetinin takımı biraz daha birbirine kenetlediğini düşündüğünü ve Galatasaray maçının zorlu olacağını ancak birlikte mücadele ettiklerinde önemli sonuçlar elde edebileceklerini belirtti.

Fenerbahçe maçında iyi oynadıklarını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını ifade eden Sarıkaya, Galatasaray maçına da galibiyet için gittiklerini ve takım içindeki birlikteliği herkese göstermek istediklerini dile getirdi.

Sarıkaya, Çaykur Rizespor'da kiralık olarak oynadığını belirterek, kulübün kendisine kapılarını kolaylıkla açtığını ve burada kendisini kanıtlamak istediğini söyledi. Avrupa hayali olduğunu belirten Sarıkaya, Rizespor'da kalmak için mücadele edeceğini ve kiralık olmasına rağmen takımıyla birlikte mücadele edeceğini ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!