Rize
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Erdoğan: Her kesimden insanımızın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa sahibiz

Erdoğan: Her kesimden insanımızın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa sahibiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde, Türkiye'nin çeşitli kesimlerinden gelen insanların sorunlarını çözeceklerine dair kararlı olduklarını vurguladı. Şanlıurfalıların tarihteki kahramanlık örneklerine atıfta bulunan Erdoğan, milletin güvenini kazanacaklarını ve sözlerini tutacaklarını belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin ekonomik ve siyasi istikrarını sürdürme çabalarına vurgu yaparak, "Biz ne Urfa'da ne de başka herhangi bir yerde milletimize asla yalan söylemedik. İnsanlarımızı asla kandırmaya çalışmadık. Söylediğimizi yapmak için gece gündüz gayret gösterdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çalışanıyla, Emeklisiyle, Esnafıyla, Çiftçisiyle Her Kesimden İnsanımızın Sıkıntılarını Çözecek Programa ve Kararlılığa Biz Sahibiz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çeşitli kesimlerinden gelen insanların sorunlarını çözeceklerine dair kararlı olduklarını vurguladı.

Erdoğan, "Bizim aramızdaki aşkı, sevdayı muhabbeti anlamak isteyenin gönül gözüyle bakması lazımdır, kalp gözünün açık olması lazımdır. Gelip geçici gündemlerin heyecanıyla Şanlıurfa'ya bakan bunların hiçbirini göremez" dedi.

Şanlıurfalıların tarihteki kahramanlık örneklerine atıfta bulunan Erdoğan, "Şahsi hırsıyla hareket edenlere, terör örgütüne sırtını dayayanlara, ekmeden biçme peşinde olanlara, küçük hesapları için şehrinin geleceğini tehlikeye atanlara geçit vermeyeceğinize inanıyorum. Gönlü güzelden geçmeyen, ezelden Urfalılara da zaten bu yakışır" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Biz ne Urfa'da ne de başka herhangi bir yerde milletimize asla yalan söylemedik. İnsanlarımızı asla kandırmaya çalışmadık. Söylediğimizi yapmak için gece gündüz gayret gösterdik. Ülkemiz popülist siyasetçilerin ekonomide bıraktığı enkazı yıllarca kaldıramadı, milletimiz uzun yıllar kendini toparlayamadı, tekrar ayağa kalkamadı. Şimdi aynı zihniyeti yeniden hortlatmaya çalışanlar olduğunu görüyoruz" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları arasında, Türkiye'nin milli gelirini artırmış bir yönetim olarak her kesimden insanın sıkıntılarını çözecek program ve kararlılığa sahip olduklarını vurgulaması da dikkat çekti.

Son olarak, "Önümüzdeki seçimde şehirlerimizi emanet edeceğimiz belediye başkanlarımızı da bu anlayışla belirledik. Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz. Devir kavga veya çekişme değil, birlik olup zulme set çekme devridir. Tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenerek mücadelemizi yürüteceğiz" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Erdoğan'ın Şanlıurfa'daki mitingi, halk arasında olumlu bir karşılık buldu ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!