Rize
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Erdoğan: Milletin mesajını yanlış okuyanlar varsa hiç tereddüt etmeden yollarımızı ayırırız

Erdoğan: Milletin mesajını yanlış okuyanlar varsa hiç tereddüt etmeden yollarımızı ayırırız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, partisinin son il başkanları toplantısının coşkulu atmosferini ve yapılan değerlendirmeleri aktardı. İstişareye vurgu yaparak, partinin kuruluşundan bu yana her adımı istişareyle attığını belirtti ve bu geleneği güçlendireceklerini söyledi. Yeni ve heyecanlı kadroların teşvik edileceğini ve yorulanların dinlenmeye alınacağını ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin sivil anayasa hasretine vurgu yaparak, Meclis'in bu konuda adım atması gerektiğini dile getirdi. Siyasette yumuşama ihtiyacına dikkat çeken Erdoğan, partisinin hizmet odaklı siyasetini vurguladı. Konuşma, AK Parti'nin önümüzdeki dönemdeki hedeflerini ve stratejilerini açıkladığı önemli bir platform oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yolumuza Peynir Ekmekle Devam Ediyoruz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında yaptığı konuşmada, partisinin 2024 yılının ilk il başkanları toplantısında yaşanan coşkulu atmosferi ve yapılan değerlendirmeleri aktardı.

Erdoğan, toplantıda hem son 5 ayın muhasebesinin yapıldığını hem de illerin durumunun detaylıca ele alındığını belirtti. Teşkilatın kararlılığı, dinamizmi ve heyecanı karşısında büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Erdoğan, "Bizi örselemeye çalışanlara inat üstat Necip Fazıl'ın o veciz ifadesiyle 'Yolumuza pekleşe pekleşe' devam ediyoruz" dedi.

Konuşmasında istişareye vurgu yapan Erdoğan, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her adımı istişareyle attığını ve bu geleneği güçlendireceklerini dile getirdi. Yoğun takvim nedeniyle son bir yılda istişare kampının yapılamadığını ancak önümüzdeki haftalarda bu toplantıların gerçekleştirileceğini belirtti.

Ayrıca Erdoğan, kongre süreçlerini bir bayrak yarışı olarak gördüklerini ve yorulan, motivasyonunu yitiren kadroların dinlenmeye alınacağını, yerine yeni ve heyecanlı isimlerin geleceğini söyledi. Hükümetin ve Meclis'in geçen bir yıl içinde ülkenin refahı, kalkınması ve güvenliği için yoğun çalıştığını vurguladı.

Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken bir diğer konu ise yeni sivil anayasa talebi oldu. Meclis'in tatile gitmeden önce bu konuda adımlar atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Türkiye'nin 64 yıllık sivil anayasa hasretini sona erdirmenin önemine değindi.

Siyasette yumuşama ihtiyacına da vurgu yapan Erdoğan, AK Parti'nin kutuplaşma, gerilim ve kamplaşma üzerine değil, hizmet, projeler ve yatırımlar üzerine siyaset yaptığını ve yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Erdoğan'ın konuşması, partisinin önümüzdeki dönemdeki hedeflerini ve stratejilerini açıkladığı önemli bir platform oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!