Rize
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Süper Kupa maçı öncesi açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Süper Kupa maçı öncesi açıklama
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamada, kulübün yaşadığı haksızlıklar ve zorbalıklar nedeniyle isyan noktasına geldiğini belirtti. Koç, "İsyanımızın ilk adımını istemeyerek Şanlıurfa'da atmak zorundayız." dedi. Ayrıca, yaşadıkları haksızlıkların sadece maçın tarihiyle ya da son deplasman maçıyla ilgili olmadığını ve bu durumun Fenerbahçe'yi isyan noktasına getirdiğini vurguladı. Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirerek, maç planlamasının yanlış olduğunu ve isyanlarını bir maç tarihine bağlamaya çalışanların kötü niyetli olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "İsyanımızın İlk Adımını İstemeyerek Şanlıurfa'da Atmak Zorundayız"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamada, kulübün yaşadığı haksızlıklar ve zorbalıklar nedeniyle isyan noktasına geldiğini belirtti. Koç, "İsyanımızın ilk adımını istemeyerek Şanlıurfa'da atmak zorundayız." dedi.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

- "Bugün İslam Çupi'nin sözlerini hatırlama günüdür. Geldiğimiz nokta itibarıyla Fenerbahçe, yüzde 50 şansı olduğu Süper Kupa müsabakasına A takımı getirmeyip kupa şansını çok daha zayıflatmıştır. Bunun sebebi, inandığı değerler ve uğradığı haksızlıklara isyan etme noktasına gelmesidir."
  
- "Yaşadığımız haksızlıklar, terör örgütünün kumpası, futbol takımımıza yapılan suikast girişimi, futbolcularımıza yapılan linç teşebbüsü, zorbalıkla çalınan şampiyonluklarımız ve 3 Temmuz kumpas sürecinde açılan davaların hala sonuçlanmaması sadece bazı olaylardır."
  
- "Bugünkü tepkimiz ve Süper Kupa'daki duruşumuz, sadece maçın tarihiyle ya da son deplasman maçında yaşadıklarımızla ilgili değildir. Bütün bu garip olayların tek bir kulübün başına gelmesi, olayların sıradanlaştırılması Fenerbahçe'yi isyan noktasına getirmiştir. İsyanımızın ilk adımını istemeyerek Şanlıurfa'da atmak zorundayız."
  
- "Kötülüklerin, kötülüğün tarifi hiçbir alanda futbol alanında olduğu kadar somut, delilli ve gerçek olmamıştır. Bu gidişata son verilmediği için kötülükler, kötülük yapanlar arsızlaşmış, beden bulmuş ve artarak devam etmiştir."
  
- "Trabzon'da yaşananlar basit bir holiganizm olayı değildir. Biz çok sabırlı davrandık, sakin olmaya çalıştık. Haksızlıkları haykırdık, tüm kumpaslara, suikast girişimlerine ve haksızlıklara rağmen spora ve sporcuya odaklandık. Olimpiyatlara en çok sporcu gönderenlerden birisi Fenerbahçe'dir."
  
- "TFF; isteseniz, planlasanız bu kadar olayı bir sezona sığdıramazdınız. Bizim isyanımızı bir maç tarihine bağlayan arkadaşlar gerçekten kötü niyetlisiniz. Maç planlamasına bakalım... Yunan federasyonunu örnek olarak gösteriyorlar. Kendi beceriksizliklerini karşı bu kararları paylaşıyorlar. Yunan federasyonu yabancı hakem getiriyor o zaman sizde getirin."
  
- "Galatasaray Avrupa'da tur atlasaydı bu maç bugün oynanacak mıydı? Şanlıurfa bizim gideceğim Atina deplasmanıyla aynı mesafededir. Biz 'Karagümrük maçımızı ertelemeyin, bu maçı erteleyin' dedik. 'Rakip istemiyor' dediler."
  
- "18 Temmuz'da seçim yapmaktansa hiç seçim yapmamak daha iyi."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu açıklamaları, kulübün yaşadığı haksızlıklar ve zorbalıklara karşı gösterdiği tepkiyi ve isyanını ortaya koymaktadır. Koç, Fenerbahçe'nin bu zorlu süreçten nasıl etkilendiğini ve kulübün yaşadığı haksızlıklara karşı nasıl bir duruş sergilediğini detaylı bir şekilde açıklamıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!