Rize
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise deplasmanında: Sarı Lacivertliler Belçika'da tur için avantaj peşinde

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise deplasmanında: Sarı Lacivertliler Belçika'da tur için avantaj peşinde
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Maç, Türkiye saati ile 23.00'te RSC Anderlecht Stadı'nda başlayacak ve Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Joshua King sakatlık nedeniyle forma giyemeyecekken, Union Saint-Gilloise'de Loic Lapoussin'in sakatlığı geçti ve Kevin Mac Allister'ın forma giymesi zor görünüyor. Maç öncesi iki takımın muhtemel 11'leri şöyle:Union Saint-Gilloise: Moris - Sykes, Burgess, Machida, Castro Montes - Rasmussen, Vanhoutte, Puertas, Teklab, Nilsson - AmouraFenerbahçe: Livakovic - Osayi Samuel, Djiku, Çağlar, Ferdi - İsmail, Mert Hakan - Cengiz, Szymanski, Tadic - Dzeko.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile Karşılaşacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Maç, RSC Anderlecht Stadı'nda (Lotto Park) oynanacak ve Türkiye Saati ile 23.00'te başlayacak. Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren İrfan Can Kahveci ile Joshua King, Union Saint-Gilloise karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca, Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da UEFA kadrosunda yer almıyorlar.

Belçika ekibinde ise sakatlığı geçen Loic Lapoussin, takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak, Kevin Mac Allister'ın Fenerbahçe maçında forma giymesinin zor olduğu bildiriliyor. Lazare Amani'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Kevin Rodriguez ve Fedde Leysen ise bu akşam forma giymesi beklenmiyor.

Union Saint-Gilloise'nın bu sezon en dikkat çeken oyuncuları, 36 maçta 22 gol ve 6 asist ile oynayan Cezayirli santrfor Mohamed Amoura ve 41 maçta 8 gol ve 19 asist ile oynayan İspanyol orta saha oyuncusu Cameron Puertas.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde H Grubu'nu 12 puanla zirvede tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalmıştı. Union Saint-Gilloise ise UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano'yu eledikten sonra gruplara kalmış, E Grubu'nu 3. sırada bitirmişti.

İşte bu akşamki muhtemel 11'ler:

Union Saint-Gilloise: Moris - Sykes, Burgess, Machida, Castro Montes - Rasmussen, Vanhoutte, Puertas, Teklab, Nilsson - Amoura

Fenerbahçe: Livakovic - Osayi Samuel, Djiku, Çağlar, Ferdi - İsmail, Mert Hakan - Cengiz, Szymanski, Tadic - Dzeko.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!