Rize
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali Rize'de Başlıyor!


Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali Rize'de Başlıyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nın Karadeniz Bölge Finali, 15-19 Nisan tarihleri arasında Rize’de gerçekleşecek. Yarışmada Türkiye'nin 81 ilinden gençler, Bilgi, Tiyatro, Türk Müziği ve Şiir Okuma dallarında yeteneklerini sergileyecek. Dereceye giren gençler, Ankara'da Türkiye finallerinde yarışacaklar. Etkinlik, Rize Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde Şehit Uğur Korkmaz Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali Rize’de Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve her yıl düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nın Karadeniz Bölge Finali yarın Rize’de başlayacak. Gençlerin kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulacağı bu etkinlik, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençleri bir araya getirecek.

Bilgi, Tiyatro, Türk Müziği ve Şiir Okuma gibi farklı dallarda gerçekleştirilecek yarışmalara, Türkiye'nin 81 ilinden Gençlik Merkezlerine üye gençler katılacak. Bu yarışmalar, gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri ve yeteneklerini geliştirebilmeleri için önemli bir platform sunuyor.

15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Karadeniz Bölge Finali'ne, bölgedeki 18 ilin gençleri katılacak. Dereceye giren gençler, başarılı performanslarıyla dikkat çekerek, Ankara'da yapılacak olan Türkiye finallerinde yarışma şansı elde edecekler.

Rize Gençlik Merkezi'nin ev sahipliğinde Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Rize Gençlik Merkezi’nin bulunduğu Şehit Uğur Korkmaz Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan bölge finali, kültür ve sanatın gençler arasında yaygınlaşmasına katkı sağlayacak.

Bu anlamlı etkinlik, gençlerin birbirleriyle tanışma, deneyimlerini paylaşma ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı bulacağı bir platform olacak. Aynı zamanda, gençlerin kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini geliştirme ve toplumla paylaşma imkanı bulacakları bu yarışmalar, gençler için unutulmaz bir deneyim olacak.

Rize Gençlik Merkezi

Yarışma Programı:

15 Nisan 2024 Pazartesi: Bilgi Yarışması

16 Nisan 2024 Salı: Ses Yarışması

17 Nisan 2024 Çarşamba: Şiir Yarışması

18 - 19 Nisan 2024 Perşembe: Tiyatro Yarışması

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!