Rize
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

İstanbulspor ligden düşen ilk takım oldu

İstanbulspor ligden düşen ilk takım oldu
Spor Toto Süper Lig'de İstanbulspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, İstanbulspor Mamadou ve Emre Mor ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.İkinci yarıda İstanbulspor'un direğe takılan şutlarından sonra, 85. dakikada Loshaj'ın golüyle İstanbulspor öne geçti. Ancak VavaCars Fatih Karagümrük hızla cevap verdi. 86. dakikada Güven Yalçın'ın golüyle skor 1-1 oldu.Maçın son anlarında, VAR kararıyla VavaCars Fatih Karagümrük penaltı kazandı. Feghouli'nin 90+7. dakikadaki golüyle VavaCars Fatih Karagümrük, İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

İstanbulspor - VavaCars Fatih Karagümrük: Zorlu Mücadelede Galip Gelen Fatih Karagümrük

Spor Toto Süper Lig'de heyecan dolu bir maçta İstanbulspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadele, golsüz eşitlikle sonuçlanan ilk yarı sonrasında ikinci yarıda gelen gollerle hareketlendi. Son dakika penaltılarıyla da adından söz ettiren maçta galibiyeti 2-1'lik skorla VavaCars Fatih Karagümrük elde etti.

İlk yarıda her iki takım da gol pozisyonları bulsa da, kaleciler ve savunmalar etkili müdahalelerle fileleri havalandırmalarına izin vermedi. İstanbulspor, Mamadou'nun etkili oyunuyla öne çıktı, ancak gol bulmakta zorlandı.

İkinci yarının başlarında Emre Mor'un sol kanattan yaptığı orta ve Biraschi'nin kafa vuruşuyla İstanbulspor'un golüne yaklaştı. Ancak kalecilerin ve savunmaların başarılı performansı skoru değiştirmedi.

65. dakikada İstanbulspor'un gole çok yaklaştığı bir pozisyonda Loshaj'ın ortasıyla Emir Kaan Gültekin'in şutu direğe takıldı. Daha sonra Mamadou'nun kafa vuruşunda da kaleci Sirigu ve savunma başarılıydı.

85. dakikada İstanbulspor'un gol perdesini açan isim Loshaj oldu. Penaltı noktasında topla buluşan Coly'nin vuruşunda kaleci Sirigu'dan dönen topu tekrar kapan Coly, boş kaleye topu göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak VavaCars Fatih Karagümrük hemen cevap verdi. 86. dakikada Levent Mercan'ın uzun pasında Markao ve Rohden'in kafa vuruşlarıyla Güven Yalçın'ın bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin son dakikaları oldukça hareketli geçti. 90+4. dakikada VAR uyarısıyla penaltı kazanan VavaCars Fatih Karagümrük, Feghouli'nin golüyle skoru 2-1 yaptı. 90+7. dakikada ise Feghouli'nin bir penaltı golü dahayla maçı 2-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla VavaCars Fatih Karagümrük, zorlu mücadelede 2-1'lik üstünlükle galip gelirken, İstanbulspor ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!