Rize
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu özür dilemeli

Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu özür dilemeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleri ile kahvaltılı basın toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan parti sözcüsü Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'deki uyuşturucu trafiğinin arttığına yönelik sözleriyle ilgili olarak polis ve jandarmadan açık bir şekilde özür dilemesi gerektiğini söyledi. Çelik, ''Bunun adı demokratik muhalefet değil, yıkım siyasetidir'' ifadesini kullandı.

Çelik'in açıklamasından önemli satırbaşları:

"Milletvekillerimiz hem sahadaki çalışmaları hakkında yaptıkları tespitlerle ilgili bilgi verdiler. Hem de 2023 seçim yılı, seçimlere dönük olarak yapacakları çalışmalar ayrıntılı biçimde değerlendirilmiş oldu.

Sayın Cumhurbaşkanımız, seçime kadar kesintisiz bir çalışma takvimi talimatı verdi. Zaten teşkilatlarımız sahada bundan sonrasında daha ağırlıklı olarak talimatlarını uygulayacak. Bu toplantı ile birlikte, milletvekillerimizle yaptığımız toplantı halkamız tamamlanmış oldu.

Dün, bazı görev değişiklikleri oldu... Sayın Mahir Ünal'a şimdiye kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Özlem Hanım'dan boşalan koltuğa Belgin Hanım görevlendirildi.

KILIÇDAROĞLU'NA 'UYUŞTURUCU' TEPKİSİ 

Sayın Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapıldığı gibisinden belki de Türk siyasi hayatının en vahim ve utanç verici açıklamalarından birine imza attığını görüyoruz. Polis ve jandarma teşkilatımıza dönük olarak bu onurlu teşkilatlarımızın uyuşturucu ticareti yaptığından ya da göz yumduğundan bahsetmek başlkı başına utanç verici bir ifitiradır. Söyleyen kişinin alnına bu ifitira ömrü boyunca yapışacaktır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun polis ve Jandarma teşkialtından açıkça özür dilemesi gerekir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu provokasyonu yakında zamanda TSK'ya atılan iftira halkasının utanç verici devamıdır. TSK'ya kimyasal silah kullanıyor dyen bir vekil olacak, buna karşı tutum alınmayacak, sadece 'böyle konular ulu orta konuşulmaz' dediler. Türlkiye siyasi tarihinde pek çok yanlış söz söylenmiştir, bu kadar utanç verici şekilde Türkiye'nin güvenlik kurumlarını hedef alan utanç verisi sözler bir genel başkanın ağzından bu derece yoğunlukta duyulmamıştır. Sayın Kılıçdaroğlu, sözlerinin nereye gittiğini düşünmelidir. Muhalefet yapacaksa sadece beğenmediği hususlar neyse onu sergilerken, tamamen yıkım siyaseti yapan bir yaklaşım ortaya koyuyorlar." 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!