Rize
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

SOYLUÇİÇEK:  BİZİ HEDEF GÖSTEREN DÖNÜP AYNAYA BAKSIN

SOYLUÇİÇEK:  BİZİ HEDEF GÖSTEREN DÖNÜP AYNAYA BAKSIN

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, her zaman ekip anlayışıyla ortak çalışmalara imza attıklarını ancak yıllardır bu ülkenin mihenk taşı olmuş bir partiden gitmek isteyen varsa bunun sorumlusu kendilerinin olmadığını aktardı. Haklarındaki iddialara tepki gösteren Soyluçiçek," Bizi hedef gösteren dönüp aynaya baksın" dedi.

CHP Çayırova eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, bir basın mensubunun köşe yazısında yazdığı iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe örgütü olarak yaptıkları başarılı çalışmalarla örnek bir teşkilat olduklarını ifade eden Başkan Soyluçiçek," İlçe örgütümüz ile ilgili bir gazetecinin yazdığı köşe yazısında hakkımızda söylenilen iddialara cevap vermek istedik. Bir ilçe örgütü olarak her zaman ekip olarak hareket ettik. Hiç kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden çalıştık, partimiz için mücadele verdik. Ben değil biz anlayışıyla çalıştık. Ancak görüyoruz ki ilçe örgütümüzü kendisini basın mensubu, gazeteci olarak tanıtan bir şahıs milliyetçilikle vurmaya çalıştı. Bu partiye yıllarını vermiş biri olarak söylüyorum. Biz partimizin ideoloji ve söylemleri noktasında dava adamı olmuşuzdur. İnsanlar gelip geçer, birisi gelir diğeri gider asıl olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağının daha ileri taşınmasıdır." dedi.

ÖRGÜTÜMÜZÜN BAŞARISI ORTADADIR  

Kimseyi zorla hiçbir yere getiremeyeceklerini ve hiçbir yerde tutamayacaklarını ifade eden Soyluçiçek, "Bu parti yıllardır duruyor bugün terk ediyorsa bunun sebebi biz değiliz yöneticilerdir.  Bizi suçlayan gazeteci yanlış yola girmiştir. Ben 25 yıldır bu partide filen aktif her görevde yer almaya devam eden birisiyim. Hiçbir zaman partiye sırtını dönmedim. Ama hala bazı arkadaşlarımız dönem dönem partiyi terk etmiştir. Kimsenin ismini vermeye gerek yok. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara giderken bir gazetecinin bu tür talihsiz açıklamalar yapması yanlıştır. Ayrıca ilçe örgütümüzün başarısı ortadadır. Görmeyenlerin interneti takip etmelerini tavsiye ederim. Pandemi döneminde zorluklara rağmen Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe örgütünün başarılı olduğunu herkes tarafından söylendi ve örnek gösterildi. Yazdığı yazılarla bizi hedef gösteren gazeteci bilmelidir ki dönüp kendi aynaya baksın. Kimlerden para alıp, kimlerden reklam aldığını reklam karşında neler yaptığını kendisi açıklasın." diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!