Rize
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

'Taksi şoförünü neden öldürdün?' sorusunu 'Ailemle sıkıntılarım vardı' diye yanıtladı

'Taksi şoförünü neden öldürdün?' sorusunu 'Ailemle sıkıntılarım vardı' diye yanıtladı
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren Delil Aysal'ın yargılanması başladı. Duruşmada, Aysal'ın tutuklu olduğu, öldürülen Erge'nin ailesi, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ile taraf avukatları hazır bulundu. Aysal, olay gecesi bunalımda olduğunu ve ailesiyle sıkıntıları olduğunu belirtti. Ancak taksideki kamera kayıtlarındaki ifadeleri reddetti ve suçunu kabul etmedi. Duruşmada, olaya ilişkin kamera görüntüleri izlendi ve tanıklar ifade verdi.

İzmir Gaziemir'de Taksi Şoförü Cinayeti Davası: Delil Aysal Yargılanıyor

İzmir'in Gaziemir ilçesinde aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren Delil Aysal'ın yargılanmasına başlandı. Duruşmada, tutuklu sanık Delil Aysal, öldürülen Erge'nin ailesi, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ile taraf avukatları hazır bulundu. Erge'nin oğlu Mustafa Erge de tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı. Salonda çok sayıda çevik kuvvet polisi görev yaptı. Duruşmada, savcılık makamını İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bekir Şahiner temsil etti.

Tutuklu sanık Aysal, fırında kasiyer olarak çalıştığını, geçmişte psikiyatri hastanesinde yattığını belirtti. Ailesinin kendisini sevmediğini savundu ve olay gecesi bunalımda olduğunu iddia etti. Taksideki kameraya yansıyan kayıtlardaki ifadeleri reddederek, silahında 5 kurşun olduğunu ve 3'ünü maktule sıktığını öne sürdü.

Duruşmada, olay anına ve öncesine ilişkin kamera görüntüleri izlendi. Mahkeme Başkanı, sanığa niçin olayı gerçekleştirdiğini sordu. Sanık, ailevi sıkıntılarının olduğunu ve amacının kimseye zarar vermek olmadığını belirtti. Ancak mahkeme heyeti, sanığın ağır ceza alması için çaba harcayacaklarını ifade etti.

Aracına Bindirdiği Taksi Şoförünü Silahla Öldüren Delil Aysal'ın Mahkeme Süreci Devam Ediyor

Olayın tanıkları arasında bulunan Erge'nin ailesi, sanıktan şikayetçi oldu ve yaşananları anlattılar. Duruşma sonrası, sanığın cezai sorumluluğunu etkileyebilecek bir akıl hastalığının olup olmadığını belirlemek için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesine karar verildi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, sanığın en ağır cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını ve tüm taksicilerin bu davayı yakından takip edeceklerini belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!