Rize
01 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

TFF Başkanı Büyükekşi, seçim kararı aldıklarını açıkladı

TFF Başkanı Büyükekşi, seçim kararı aldıklarını açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Adıyaman'da depremzede çocuklarla maç yaparak, depremzedelere yardım etmek için başlatılan "Omuz Omuza Kampanyası" kapsamında oluşturulan konteyner kentleri ziyaret etti. Büyükekşi, 18 Temmuz'da yapılacak mali genel kurulu seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını duyurdu. Ayrıca, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'a başarılar diledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Adıyaman'da Depremzede Çocuklarla Maç Yaptı ve Seçimli Genel Kurul Kararı Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Temmuz ayında gerçekleştirilecek mali genel kurulu seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını açıkladı. Büyükekşi, bir dizi etkinlik kapsamında Adıyaman'ı ziyaret ederek, depremzede çocuklarla maç yaptı.

TFF heyeti, Siteler Mahallesi'nde bulunan K6 konteyner kentini ziyaret ederek, depremzedelerle bir araya geldi. Heyette, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da yer aldı. Montella ve diğer heyet üyeleri, konteyner kentteki halı sahada depremzede çocuklarla futbol maçı yaptı.

Başkan Büyükekşi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hasar gören illeri ziyaret ettiklerini belirtti. Depremlerin ardından TFF olarak "Omuz Omuza Kampanyası"nı başlattıklarını hatırlatan Büyükekşi, Türk halkının ve futbol camiasının depremzedelere gösterdiği kadirşinaslığı vurguladı. Bu kapsamda toplanan yardımlarla Adıyaman, Kahramanmaraş, Nurdağı, İslahiye, Hatay ve Malatya'da konteyner kentler oluşturduklarını ifade etti.

Başkan Büyükekşi, "Geçen sene bayramda yine ben buradaydım. Bayramlaşmaya geldik, çocuklarımızı mutlu etmek için milli takım hocamız Vincenzo Montella'yı getirdik. Yine milli takımda görevli Hasan Kabze, Selçuk Şahin, Sabri Saraoğlu, Gökhan Gönül ile çocuklarımıza Türk Milli Takımı formalarını dağıttık. Onlarla güzel bir maç yaptık. Onları mutlu ederek, biz de mutlu olmak istiyoruz. Ayrıca konteyner kentteki vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarla hemhal oluyoruz, dertlerini dinliyoruz." şeklinde konuştu.

18 Temmuz'da gerçekleştirilecek mali genel kurulu seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını duyuran Büyükekşi, "Biliyorsunuz Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik. 18 Temmuz'da yapacağımız seçimli genel kurulumuz, Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Son olarak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'a başarılar dileyen Büyükekşi, "Önümüzde EURO 2024 var. Milli takımımızın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah bu büyük turnuvada hepimizi çok sevindirecek sonuçlar alırız." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!