Rize
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ramazanda ihtiyaç sahibi ailelere destek veriyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ramazanda ihtiyaç sahibi ailelere destek veriyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk kapsamında Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım ediyor. Belediye, 18 ilçede belirlenen 11 bin ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı kartı dağıtıyor. Ayrıca, belediyede kaydı bulunan 5 bin 675 aileye her ay düzenli gıda yardımı yapılmakta. Dağıtım işlemleri, belediye ekipleri tarafından vatandaşların evlerine ulaştırılarak teslim ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal belediyeciliğe verdikleri önemi vurgulayarak, yardım faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti. Bu yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayını daha kolay ve huzurlu geçirmelerine katkı sağlıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ramazan'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Sağlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk kapsamında Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Soysal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, belediyede kaydı bulunan 5 bin 675 aileye her ay düzenli gıda yardımı yapılmakta.

Ramazan ayı özelinde ise, 18 ilçede tespit edilen 11 bin ihtiyaç sahibi aileye yardım kartı dağıtımı gerçekleştiriliyor. Dağıtım işlemleri, belediye ekipleri tarafından vatandaşların ikamet ettikleri adreslere kadar ulaştırılarak teslim ediliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu açıklamasında, sosyal belediyeciliğe verdikleri önemin altını çizerek, yaşlılar, gençler, çocuklar ve özel gereksinimli bireylerle ilgili önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Zorluoğlu, "Yine Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimiz dar gelirli, engelli ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlarımıza her ay düzenli gıda kartı dağıtımı yapmaktadır. Bunun yanında mübarek ramazan ayında 18 ilçemizde titiz bir çalışma sonucu belirlenen 11 bin aileye gıda kartı dağıtılmaktadır. Bunu yaparken de ekiplerimiz vatandaşlarımızı bizzat evlerinde ziyaret ederek, kartlarını teslim etmektedir. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in başta Trabzonlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü bu yardım faaliyetleri, ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayını daha kolay ve huzurlu bir şekilde geçirmelerine katkı sağlıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!