Rize
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Turkcell Süper Kupa maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek


Turkcell Süper Kupa maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek
7 Nisan Pazar günü oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Fenerbahçe, bu önemli maça 19 yaş altı futbol takımıyla çıkma kararı almıştır. Sarı-lacivertli gençler, Elit A Ligi'nde lider durumda bulunuyor. Takımın teknik direktörlüğünü Semih Şentürk yapıyor. Maç büyük bir heyecanla bekleniyor ve Türk futbolseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilecek.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa Maçına Genç Takımıyla Hazırlanıyor

7 Nisan Pazar günü, Türk futbolseverleri büyük bir heyecanla beklenen Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesiyle coşacak. 2023 Turkcell Süper Kupa maçı için düdük çalacak isim ise Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan gelen açıklamaya göre, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak olan maçın başhakemliğini Volkan Bayarslan yapacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. Dördüncü hakemlik görevini ise Burak Şeker yapacak.

Maç öncesinde, Fenerbahçe'nin 19 yaş altı futbol takımı gündeme bomba gibi düştü. Sarı-lacivertli gençler, Elit A Ligi'nde gösterdikleri başarılı performansla adlarından sıkça söz ettiriyor. 11 takımın mücadele ettiği ligde lider konumda bulunan Fenerbahçe'nin gençleri, 16 haftalık periyotta 12 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 36 puan topladı.

Fenerbahçe'nin unutulmaz golcülerinden Semih Şentürk'ün teknik direktörlüğünde mücadele eden genç takım, EMS Yapı Sivasspor karşısına Ömer Bircan Camcı, Efekan Karayazı, Mustafa Emir Akyıldız, Yiğit Epözdemir, Mehmet Can Gülerer, Emirhan Arkutcu, Ahmet Necat Aydın, Muhammet İmre, Şükür Toğrak, Yiğit Emir Ekiz ve Çağrı Fedai 11'i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise Atila Dastzan, Boran Eligüzel, Samet Seymen Sargın, Haydar Karataş, Ümitcan Okan, Aziz Eren Balaban, Kerem Kayaarası ve Görkem İbrahim Demirel yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına 19 yaş altı futbol takımıyla çıkacaklarını açıklamıştı. Bu karar, Fenerbahçe'nin gençlere verdiği değeri ve genç yeteneklere ne kadar güvendiğini bir kez daha gösterdi.

Türk futbolseverleri, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak bu heyecan dolu maçı büyük bir ilgiyle takip edecek. İki ezeli rakip arasında oynanacak bu müsabaka, hem Türkiye'de hem de dünya futbolunda büyük bir ilgiyle izlenecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!