Rize
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Son Dakika Haberleri

  • "Rize şehir merkezinde muhteşem bir camiyi inşa edelim istiyoruz. Mevcut cami maalesef kayma yapmış. Şimdi şantiyenin olduğu yerde büyükçe bir cami yapalım istiyoruz"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti
  • Kaçkar Dağları'nın 2 bin metre ve üzerindeki yaylalarında, artan sıcaklıklarla birlikte meralar çiçek açtı. Kale ve Çiçekli Yaylaları'nda açan çiçekler, bölgenin yaklaşık 2 bin 500 bitki türüne ev sahipliği yaptığını, bunlardan 160'ının bölgeye, 300'ünün ise Türkiye'ye özgü endemik türler olduğunu gösteriyor.

    Kaçkar Dağları'nda Renk Cümbüşü: Kale ve Çiçekli Yaylaları Çiçek Açtı
  • Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yarın Doğ Karadeniz’de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyardı.

    Doğu Karadeniz için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
  • Çaykur Rizespor'un 2024-2025 sezonunda Çaykur Didi Stadyumu'nda oynayacağı maçlar için bilet fiyatları açıklandı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçları haricinde, VİP tribün 900 TL, maraton tribün 300 TL, kapalı tribün 225 TL, kale arkası tribün 150 TL ve misafir tribünü 180 TL olarak belirlendi.

    Çaykur Rizespor'un 2024-2025 Sezonu Maç Bilet Fiyatları Açıklandı
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize'de konuştu: "Yarın, inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile yaklaşık değeri 2 milyar 700 milyon lirayı bulan çok önemli projelerin açılışlarını gerçekleştireceğiz"- "En önemlisi doğa ve koruma projesi olarak değerlendirdiğimiz Ayder'imiz, Ayder'imizde yaptığımız yenileme çalışmalarımız. Bu kapsamda başlattığımız çalışmaların son safhasına gelmiş durumdayız"

    Bakan Murat Kurum "Yıkılan otellerin yerine hiçbir yapı yapılmayacak"
  • Türk yetkililer, Moskova'da üst düzey bir askeri yetkiliye yönelik bombalı saldırının faili olan Rus terörist Yevgeniy Serebryakov'u yakalayarak Rusya'ya iade etti. Serebryakov, saldırıyı Ukrayna Güvenlik Servisi'nin (SBU) talimatıyla gerçekleştirdiğini itiraf etti ve İstanbul'da SBU'dan bir koordinatörle görüştüğünü açıkladı.

    Bodrum'da yakalanan Rus terörist Rusya'ya iade edildi
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 26 Temmuz 2024 tarihinde Rize'de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere kente geldi. Bakan Kurum, Rize Valiliği ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin yanı sıra Sahil Camii’nde Cuma namazı kılacak.

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Rize'ye Geldi
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 25 Temmuz 2024'te Rize'ye gelerek bir dizi inceleme ve ziyarette bulunacak. Bakan Kurum, şehir merkezi ve Ayder Yaylası'nda çevre ve şehircilik projelerini değerlendirip yerel yetkililerle toplantılar yapacak.

    Bakan Murat Kurum, Rize'de İnceleme ve Ziyaretlerde Bulunacak
  • Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda görev yapacak hakemleri ilan etti.

    Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
  • Çaykur Rizespor, sözleşmesi sona eren kaleci Gökhan Akkan ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki milli file bekçisi, Slovenya kampına katıldı ve önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenecek. Akkan, 8 sezondur Rizespor'un kalesini koruyor.

    Çaykur Rizespor, Gökhan Akkan ile Yolu Devam Ediyor
  • Rize Belediyesi, Bozkale mahallesinde 300 dönümlük yeni bir alan oluşturuyor. Belediye Başkanı Rahmi Metin, bu alanın hal binası, su ürünleri ve balık hali gibi sektörlere hizmet vereceğini ve şehrin trafiğini rahatlatacağını belirtti. Alanda drenaj, tahkimat ve dolgu çalışmaları devam ediyor. Projenin tamamlanmasıyla, şehirdeki bazı sektörler bu yeni alana taşınacak.

    Rize Bozkale'de Şehrin İhtiyaçlarına Yönelik Büyük Adım
  • ABD Kongresi'nde konuşma yapmak üzere Washington'da bulunan İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'yu protesto eden binlerce kişi, Beyaz Saray ile Kongre arasındaki Pennsylvania Caddesi'ni trafiğe kapattı. Göstericiler, İsrail'in Gazze politikasına tepki gösterdi ve ellerinde "Özgür Filistin" gibi pankartlar taşıdı. Polis, göstericilere göz yaşartıcı gazla müdahale etti ve çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Protesto sırasında bazı göstericiler İsrail ve ABD bayraklarını yaktı.

    ABD'de binlerce kişilik Netanyahu karşıtı protesto: Çok sayıda gözaltı var
  • Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Alipaşa ve Çiftekavak mahalleleri arasında 700 metre uzunluğunda bir halk plajı projesine başladıklarını duyurdu. Proje, denizden gelen dalgaları önlemek ve güvenli yüzme imkânı sağlamak için tahkimat çalışmalarını içeriyor. Başkan Metin, plajın yıl boyunca sosyal alan olarak kullanılabileceğini belirtti. Proje, yeşil alanların genişletilmesi ve piknik alanlarının eklenmesiyle, deniz sezonu dışında da vatandaşların kullanımına sunulacak

    Rize Belediyesi, Halk Plajı İçin Çalışmaları Başlattı
  • Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’de 1. ve 2. haftanın müsabaka programını açıkladı.

    Trendyol Süper Lig 1. ve 2. hafta programı açıklandı
  • Esenyurt E-5 Karayolu'nda Haramidere mevkiinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Çok sayıda yaralı bulunurken, trafik tek şeritten sağlanıyor. Sürücülerin dikkatli olup alternatif yolları kullanmaları önemle tavsiye ediliyor.

    İstanbul E-5'te 10 araç zincirleme kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var
  • MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "154 kişiyi yakın takipteyiz, hesaplaşacağız" sözlerine yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş cinayetini hatırlatarak "Önce vicdanınızla hesaplaşın" dedi.

    Özel'den Bahçeli'ye: Bizden önce vicdanınızla hesaplaşın