Rize
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Adalet Bakanı Tunç, Rize'de sertifika törenine katıldı

Adalet Bakanı Tunç, Rize'de sertifika törenine katıldı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Rize Adalet Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sertifika töreninde, vatandaşların adalet sistemine güvenini tesis etmek ve yargı hizmetlerinden memnuniyetlerini artırmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Toplamda 200 bine yakın personelin adalet hizmetlerini yerine getirdiğini aktaran Tunç, mevzuatın sürekli yenilendiğini ve yeni düzenlemelerin yapıldığını vurguladı. Ayrıca, fiziki mekan ihtiyacının büyük ölçüde karşılandığını ve hakim-savcıların kürsüde adaleti tecelli ettirmesi için personelin önemli destek sağladığını dile getirdi. Tunç'un konuşmasının ardından, eğitime katılan personele sertifikaları verildi.

Adalet Bakanı Tunç: 'Adaletin Tesisi ve Yargı Memnuniyeti İçin Çaba Sarf Ediyoruz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Rize Adalet Eğitim Merkezi'nde düzenlenen bir sertifika töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşların adalet sistemine güvenini tesis etmek ve yargı hizmetlerinden memnuniyetlerini en üst seviyeye çıkarmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Tunç, adalet personelinin önemine vurgu yaparak, Türkiye genelinden gelen adalet personeliyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Adalet teşkilatının hakimlerden, savcılardan, katiplerden, mübaşirlerden, yazı işleri müdür ve personellerinden, cezaevi personeline kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiğini belirten Tunç, toplamda 200 bine yakın personelin adalet hizmetlerini yerine getirdiğini aktardı. Hakim ve savcıların adaleti tecelli ettirmek için çaba sarf ettiğini ve bu süreçte personelin de önemli destek sağladığını vurguladı.

Tunç, adalet personelinin meslek içi eğitimlere ihtiyacı olduğunu ve bu eğitimlerin başarılarına katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, mevzuatın sürekli değiştiğini ve yeni ihtiyaçlara uygun olarak eğitim programlarının düzenlendiğini vurguladı.

Fiziki mekan ihtiyacının büyük ölçüde karşılandığını, adalet saraylarının sayısının arttığını ve teknolojinin de yargı hizmetlerine sunulduğunu söyleyen Tunç, mevzuatın sürekli yenilendiğini ve yargı paketleri aracılığıyla yeni düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.

Son olarak, hakim ve savcıların kürsüde adaleti tecelli ettirmek için donanımlı olmalarının önemine değinen Tunç, bu süreçte personelin de büyük rol oynadığını belirtti ve personele güvendiğini dile getirdi.

Tunç'un konuşmasının ardından, eğitime katılan personele sertifikaları verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!