Rize
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Artvin'de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Gazeteci Tolga Gül Toprağa Verildi


Artvin'de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Gazeteci Tolga Gül Toprağa Verildi
Artvin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 49 yaşındaki gazeteci Tolga Gül için düzenlenen törenle son görev yapıldı. Eski Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Çoruh Postası Gazetesi imtiyaz sahibi olan Gül'ün cenazesi, Artvin Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törenin ardından Şara Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene, Gül'ün ailesi, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen, törende yaptığı konuşmada, Gül'ün kaybının derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti ve ailesine başsağlığı diledi.

Artvin Gazetecisi Tolga Gül, Sevenleri Tarafından Son Yolculuğuna Uğurlandı

Artvin'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 49 yaşındaki gazeteci Tolga Gül, son yolculuğuna uğurlandı. Eski Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Çoruh Postası Gazetesi imtiyaz sahibi olan Gül için Artvin Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törende, meslektaşları ve sevenleri tarafından duygusal anlar yaşandı.

Gül'ün tabutunun önüne, fotoğraf makinesi, kalem ve Trabzonspor bayrağı bırakıldı. Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen, törende yaptığı konuşmada, Artvin basınının simge isimlerinden birini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Erişen, "Yeri doldurulamayacak bir arkadaşımızı kaybettik. Unutulmayacak bir dost ve meslektaşımızdı. Tolga Gül'ü unutmayacağız." dedi ve ailesine ve basın camiasına başsağlığı diledi.

Artvin

Tolga Gül'ün eşi Arzu Gül, mesleğine aşık olan eşinin aynı zamanda Artvin ve Trabzonspor sevdalısı olduğunu vurgulayarak, acılı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

İki çocuk babası olan Gül'ün cenazesi, Artvin Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından Şara Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, Gül'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi Cengiz Ünsal, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, Adana DSİ 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Kaza, 27 Mart'ta Artvin-Erzurum kara yolunun 12. kilometresinde meydana gelmişti. TRT Haber Artvin Muhabiri Fatih Tüysüz'ün kullandığı 34 FZJ 841 plakalı otomobil, yol kenarındaki işaret levhasına çarpmış, kazada Tolga Gül hayatını kaybetmişti. Yaralanan Tüysüz'ün tedavisi Artvin Devlet Hastanesi'nde devam etmektedir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!