Rize
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu Anısına Sosyal Yaşam Merkezi Açıldı

CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu Anısına Sosyal Yaşam Merkezi Açıldı
CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nun anısına yapılan Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan merkezin açılışına birçok CHP üst düzey ismi ve vatandaşlar katıldı. Konuşmacılar, Kadıoğlu'nun demokrasi ve özgürlük mücadelesi ruhunu vurgulayarak, merkezin önemini ve isminin yaşatılmasının anlamını belirttiler. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun desteğiyle yapılan merkezin, Fındıklı'nın sosyal değerlerine katkı sağlayacağı ifade edildi. Bu açılış, demokrasi ve dayanışma ruhunu bir kez daha öne çıkardı.

Fındıklı'da Kadirhan Kadıoğlu Anısına Sosyal Yaşam Merkezi Açıldı: Dayanışma ve Demokrasi Ruhu Öne Çıktı

Geçen yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nun anısını yaşatmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Fındıklı Kadirhan Kadıoğlu Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Kadirhan Kadıoğlu'nun eşi Fatoş Kadıoğlu, CHP milletvekilleri, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu açılışta yaptığı konuşmada, merkezin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun desteğiyle hayata geçirildiğini belirtti ve "Meci" anlayışıyla geleceğe dair umutlarını dile getirdi.

Kadirhan Kadıoğlu'nun eşi Fatoş Kadıoğlu ise konuşmasında, eşinin özgürlük, demokrasi ve örgütlü mücadeleye olan inancını vurgulayarak, merkezin adının eşinin anısına verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Alpay ise merkezin Fındıklı'nın sosyal değerlerine katkı sağlayacağını ifade ederek, özgün mimarisiyle modern bir yapı olduğunu belirtti.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun selamlarını ileterek, halktan destek istedi ve demokrasi için birlikte mücadele çağrısında bulundu.

Diğer konuşmacılar da merkezin önemine vurgu yaparak, Kadirhan Kadıoğlu'nun ismini yaşatmanın önemini dile getirdiler ve halktan destek istediler.

Bu anlamlı açılış töreninde, Kadirhan Kadıoğlu'nun adının yaşatılmasıyla birlikte, demokrasi, özgürlük ve dayanışma ruhunun önemi bir kez daha vurgulandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!