Rize
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda Ramazan Bayramı'nı tebrik etti ve bayram süresince yaptığı 18 devlet ve hükümet başkanıyla görüşmeleri, Gazze'deki gelişmeleri ve Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, seçimlerin huzur ve sükunet içinde geçtiğini belirtti, güvenlik tedbirlerinin etkili olduğunu ve asayiş sorunu yaşanmadığını vurguladı. Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarılı olduğunu ve Türkiye'nin birlik ve beraberliğini gösterdiğini ifade etti. Erdoğan, demokrasinin mihenk taşı olan sandığın itibarının korunması gerektiğini ve milletin iradesinin önemli olduğunu vurguladı.

Erdoğan: Ramazan Bayramı'nı tebrik etti ve seçim sonuçlarını değerlendirdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nı tebrik etti ve bayram süresince yaptığı görüşmeleri ve Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin sonuçlarını değerlendirdi.

Erdoğan, Ramazan Bayramı süresince 18 devlet ve hükümet başkanıyla görüştüğünü belirtti ve görüşmelerde Gazze'deki gelişmeler başta olmak üzere gündemdeki konuları ele aldıklarını ifade etti.

31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin huzur ve sükunet içinde gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Erdoğan, aldıkları güvenlik tedbirleri sayesinde seçimlerde herhangi bir asayiş sorunu yaşanmadığını vurguladı. Erdoğan, vatandaşların demokratik olgunlukla iradelerini ortaya koyduğunu ve Türkiye'nin birlik ve beraberliğini tüm dünyaya gösterdiğini dile getirdi.

Seçimlerin demokrasiye yakışır şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan seçim kurullarına, kolluk kuvvetlerine, sağlık personeline ve sandık görevlilerine teşekkür eden Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın seçimlerden alnının akıyla çıktığını belirtti. Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin güvenliği, milletin birliği ve demokrasinin geleceği için ne kadar önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını ifade etti.

Erdoğan, siyasetlerinin temel vasfının demokrasinin mihenk taşı olan sandığın itibarının korunması ve güçlendirilmesi olduğunu vurgulayarak, milletin iradesini küçümseme, yok sayma veya görmezden gelme hakkının olmadığını söyledi.

recep tayyip erdogan

YSK'nin kesin sonuçları açıklamasının ardından 31 Mart Mahalli İdareler Seçim maratonunun tamamlanacağını belirten Erdoğan, YSK'nin 7 yerde seçimlerin yenilenmesine karar verdiğini ve bu yerleşim yerlerinde vatandaşların 2 Haziran Pazar günü sandık başına gideceğini ifade etti. Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu seçimlere hazırlanacaklarını belirtti.

Erdoğan, seçimlerin düşük katılım oranıyla son 20 yılın en düşük katılımlı yerel seçimi olduğunu belirtti. Katılım oranının düşüklüğünün sebepleri üzerinde hassasiyetle durduklarını ve analiz ettiklerini söyledi.

Son olarak Erdoğan, milletin takdiriyle göreve gelen belediye başkanlarını tebrik ederek, iktidar olarak milletin hayrına yaptıkları işlerde belediye başkanlarına destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!