Rize
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Hakan Karagöz, AKP'nin belediyecilik anlayışı ülke genelinde fırtınalar estirse de, İkizdere'mize bir damla düşmedi


Hakan Karagöz, AKP'nin belediyecilik anlayışı ülke genelinde fırtınalar estirse de, İkizdere'mize bir damla düşmedi
İkizdere Belediye Başkanı, seçim öncesi yapılan yatırımları ve vizyoner bakış açısını vurgulayarak, AKP Milletvekiline yönelik eleştirilerde bulundu. Başkan, İkizdere'nin değişimini ve ilerlemesini desteklerken, seçmenlerin %88,35'inin Cumhurbaşkanına oy vererek sevgi ve samimiyetlerini gösterdiğini belirtti. Ayrıca, İkizdere Belediyesi'nin bütçe zorluklarına rağmen yapılan yatırımların kaynağında olduklarını ve doğal gaz gibi hizmetlerin merkezi hükümet tarafından sağlandığını ifade etti. Başkan, Cumhur İttifakı'nın başarısında MHP'nin de payı olduğunu vurguladı.

MHP'li İkizdere Belediye Başkanı, AKP Milletvekilini Eleştirdi: 'Uğrayıp Bir Çayını İçtiniz mi?

31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala, Cumhur İttifakı ortağı MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, AKP Rize Milletvekili Muhammet Avcı'ya sitem dolu sözlerle seslendi. Karagöz, Avcı'nın İkizdere'ye sık sık gelip ayrımcılıktan bahsettiğini belirterek, kendisine şu soruları yöneltti: "Sayın Vekilim, siz defalarca İkizdere'ye geldiniz, ilçede Cumhur İttifakı üyesi bir belediye başkanı varken uğrayıp bir çayını içtiniz mi? Belediyenin geliriyle ilgili sorunlarımızı bize ilettiniz mi?"

Avcı'nın muhtarlar toplantısında İkizdere belediyesinin gelirinin personel maaşlarını zor ödeyeceğini ifade ettiği eleştirilerinin ardından, MHP'li belediye başkanı Hakan Karagöz, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Karagöz, şu sözlerle devam etti: "Sayın Vekilim, siz defalarca İkizdere'ye geldiniz ve burada Cumhur İttifakı üyesi bir belediye başkanı olduğunu biliyordunuz. Ancak bize ulaşıp sorunlarımızı dinlediniz mi? Belediyenin geliriyle ilgili zorluklarımızı öğrendiniz mi? Cumhur İttifakı'nı liyakatle temsil edebilecek miyiz? Sorumluluğumuzun farkında mısınız? Seçim sürecinde her türlü eleştiriye açığız ancak samimi çözüm önerileri sunulmadan yapılan eleştiriler bizi üzmektedir."

Karagöz'ün bu açıklamaları, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru Rize'nin İkizdere ilçesindeki siyasi atmosferi daha da gererken, her iki tarafın da seçim çalışmalarını hızlandırdığı gözlemleniyor.

ikizdere

ikizdere

İkizdere Belediye Başkanı: "Cumhurbaşkanımıza %88,35 Oy Vererek Sevgimizi Gösterdik

İkizdere Belediye Başkanı, seçim öncesi yapılan yatırımları ve vizyoner bakış açısını vurgulayarak, AKP Milletvekiline yönelik eleştirilerde bulundu.

İkizdere Belediye Başkanı, "Bizim dönemimizde İkizdere'de yapısal değişikliklere imza attık. En büyük başarımız, 'İkizdere'den bir şey olmaz algısı'nı değiştirmemizdir. Bugün İkizdere'de bir Dünya Dağ Kayağı Şampiyonası konuşuluyorsa, işte bahsettiğiniz vizyoner bakış açısının ürünüdür" dedi.

Ayrıca, "Değerli Vekilim, İkizdere'deki her yatırımın derin bir hikayesi var. Biz İkizdere'nin 20-30 yıl sonrasında nerede olacağını hayal ediyor ve buna yönelik çalışıyoruz. Seçim sürecinde bizden talep eden hep siz oldunuz, şimdi biz sizden talep ediyoruz. İkizdere Belediyesi kendi bütçesi ile personel maaşını zor öderken, biz buraya nasıl yatırım kazandıracağımızı düşünüyoruz. Biz milletvekilleri ve belediye başkanı olarak hukukumuzu sağlam tutarak doğal gazı buraya getirdik" şeklinde konuştu.

Karagöz, son olarak, "İkizdere'nin gelişiminde Cumhur İttifakı ortağı olan MHP kadrolarının da büyük payı var. Bu başarıda hepimizin katkısı var" diyerek açıklamalarını noktaladı.

NE OLMUŞTU?

MHP Lİ BAŞKAN KARAGÖZ AKP İLÇE BAŞKANINI SUÇLAMIŞTI

İkizdere’nin Eskincedere vadisinde 2 yıl önce Cengiz inşaatın Taş ocağı projesine karşı çıkan ve çeşitli eylemler gerçekleştiren köylülerle ilgili AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, bölgede başlayan eylemlerle ilgili “HDP ve PKK provokasyonu” nitelemesinde bulunmuştu. AKP ilçe başkanı Mustafa Havuz ’un söz konusu iddialarına ise MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan karagöz MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı nedeniyle konuşmak istemediğini belirterek ilçedeki AK Parti teşkilatına yönelik suçlamalarda bulunarak şunları söylemişti:

Sizinle Cumhur İttifakı’na zarar vermemek için polemikten uzak kalmak istiyorum ancak üslubunuz ve verdiğiniz bilgiler yanlış ve taraflı. Bizler bura da tarafımız belli İkizdere’den tarafız, vatandaştan tarafız, coğrafyamızdan tarafız. Bizler daha ilk günden beri vatandaşımızın yanındaydık, dertlerini dinledik ulaşabildiğimiz yetkililere ulaşmaya çalışıyorduk. Sizler bir yerlerden emir almadan maalesef seçmeninize ihanet edip sahaya gelmediniz, gelemediniz. Sahayı sizler boş bırakıp HDP & CHP’ lilere bıraktınız kendi hatanızı şimdi bizlerin üzerinden yavuz hırsız misali bizlerden, özellikle şahsımdan çıkartmaya çalışıyorsunuz. Yanlış ve yalan beyanlar ile bir yerlere varılmaz. Bundan sonra gelişecek olaylar için ders olsun bu olay da algınızı yüksek tutup tarafınızı yanlış doğru sahada belirtirsiniz inşallah”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!