Rize
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

İlhan Palut: “Çok kötü goller yiyerek maalesef mağlup olduk”


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe maçında yaşanan bir pozisyon tartışmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Palut, oyuncuların saha içinde karar alma yetkisine sahip olduğunu belirtirken, yaşanan tartışmanın normal olduğunu ifade etti. Pozisyonun öğretici olduğunu dile getirerek, oyuncunun kendisine yönelik tepkisinden ziyade, takımın bu tür durumlardan ders çıkarması gerektiğini vurguladı.

İlhan Palut: "Fenerbahçe Karşısında İyi Mücadele Ettik, Ancak Kötü Goller Yiyerek Mağlup Olduk"

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. İlhan Palut'un yönetimindeki Çaykur Rizespor, karşılaşmaya istediği gibi başladı ve ilk yarıda istedikleri performansı sahaya yansıttı. Rakibine pozisyon şansı vermemeye çalışan ev sahibi ekip, ortaya koyduğu iyi mücadeleyi golle de taçlandırdı. 27. dakikada gelişen bir atak sonucunda Minchev'in fileleri havalandırmasıyla Çaykur Rizespor, 1-0 öne geçti. Ancak ikinci yarıda Fenerbahçe'nin çift forvetle başlamasıyla oyun dengesi değişti. Çaykur Rizespor'un savunma hattında yaşanan bir hatadan sonra Fenerbahçe skoru 1-1'e getirdi. Ardından gelen gollerle Çaykur Rizespor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Palut, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının mücadelesinden ve isteklerini yerine getirmesinden memnun olduğunu ancak hatalı goller yediklerini belirtti. Takım olarak hatalardan ders çıkaracaklarını ve mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

İlhan Palut: "Oyuncular Sahada Karar Alabiliyor, Mithat Pala Tartışması Normal Bir Durumdu"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Mithat Pala ile yaşadığı bir pozisyon tartışmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Palut, bu tür durumların saha içinde normal olduğunu vurgulayarak şunları dile getirdi: "O pozisyonda stoperlerimizi dahi Fenerbahçe ceza sahası çevresine göndermiştik. Belki 2-1 devam eden maçta bir gol bulabilme adına. Orada topu direkt kullanmayı düşündük ama oyuncular sahada karar alabiliyorlar, inisiyatif alabiliyorlar. Benim buna sonuna kadar saygım var. Sonuçta onların kenardan belli başlı genel hatlar dışında kararlarını yönetemem. Oyuncumuz da öyle bir karar verdi. Tabii bana da o an için yanlış geldi, onu uyardım, o da bana kızdı. Çözeriz. Burada üzüldüğüm oyuncunun bana olan hareketi değil. Gerçekten buna üzülmüyorum. Burada üzüldüğüm bu kadar pahalıya öğrenmemiz gereken bir pozisyon bu. Yani onu Mithat atsaydı gol mü olacaktı, gol olma şansı yüzde yüz müydü? Hayır ama doğrusu oydu. Evet bugün bunu üçüncü golü yiyerek öğrendik. Tekrar söylüyorum, bana yapmış olduğu hareket benim için çok önemli değil, bunu telafi ederiz. Ben burada teknik direktörüm, 'Bana bunu yapamazsın' noktasında değerlendirebileceğim ağırlıkta bir durum değil."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!