Rize
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

İlhan Palut'un Çıkış Çağrısı: Zorlu Mücadelede Hazırız!

İlhan Palut'un Çıkış Çağrısı: Zorlu Mücadelede Hazırız!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, 2 Mart Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Mondihome Kayserispor maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Palut, maçın zorlu geçeceğini belirtirken, takımının hazır olduğunu vurguladı. Rakiplerinin performansının arttığını ifade eden Palut, son haftalardaki kötü performanslarını sonlandırmak istediklerini söyledi. Antrenmanların önemine değinen Palut, her maçın bir fırsat olduğunu dile getirdi. Ayrıca, hakem kararlarını da eleştiren Palut, önceliğin takımın alacağı sonuçlar olduğunu belirtti. Palut'un açıklamaları, takımın Kayserispor karşısında göstereceği çıkışı ve mücadele azmini yansıtıyor.

Kayserispor Maçı Zorlu Geçecek, Ancak Hazırız!

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, 2 Mart Cumartesi günü sahasında Mondihome Kayserispor'u ağırlayacakları maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında zorlu bir müsabaka olacağını belirtti. Palut, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, takımın Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Palut, ligdeki her maçın önemli olduğunu vurgulayarak, takımlar arasındaki puan farklarının kapanmakta olduğunu ve her takımın ligdeki konumunu iyileştirmek için mücadele ettiğini dile getirdi. Son dönemde kötü bir performans sergilediklerini kabul eden Palut, ancak bu negatif periyodu sonlandırmak için ellerinde her maçta bir fırsat bulunduğunu söyledi.

Rakipleri Kayserispor'un ise özellikle Burak hocanın gelmesiyle birlikte ivme kazandığını ve daha iyi bir performans sergilediğini belirten Palut, bu durumu göz önünde bulundurarak takımının coşkulu ve istekli bir şekilde sahaya çıkması gerektiğini ifade etti.

Son haftalarda basit goller yediklerine dikkat çeken teknik adam, antrenmanların bu konuda önemli bir geliştirici olduğunu ve daha verimli ataklar yapabilmek adına her maçın bir fırsat olduğunu vurguladı.

Hakem kararlarına da değinen Palut, ligdeki hakem performanslarının sezon sonunda değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Ancak şu anki önceliğinin takımının aldığı sonuçlar olduğunu ve bu konuda yorum yapmaktan kaçındığını ifade etti.

Palut, VAR'ın daha doğru ve adil kullanımını umut ettiğini de sözlerine ekledi.

Bu açıklamaların ardından Çaykur Rizespor, Kayserispor karşısında alacağı sonuçla ilgili umutlu ve kararlı bir şekilde mücadele etme niyetini kamuoyuna bildirmiş oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!