Rize
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Polis merkezindeki olayda şehit olan 2 polis için tören

Polis merkezindeki olayda şehit olan 2 polis için tören
Adıyaman'ın Altınşehir ilçesindeki Polis Merkezi Amirliği'nde yaşanan acı olayda, Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer, bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit düştüler. Şehitlerin naaşları törenle uğurlandı. Şehitlerin aileleri ve birçok yetkili törene katıldı. Şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutları, mesai arkadaşları tarafından omuzlarda taşındı. Tören sırasında duygusal anlar yaşandı. Şehitlerin cenazeleri, toprağa verilmek üzere ailelerinin yaşadığı şehirlere gönderildi.

Adıyaman'da Şehit Düşen Polis Memurları için Tören Düzenlendi

Adıyaman'ın Altınşehir ilçesindeki Polis Merkezi Amirliği'nde yaşanan acı olay, şehit polis memurlarını ve ailelerini derin bir hüzne boğdu. Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer, görevleri sırasında beylik silahıyla açılan ateş sonucu şehit düştüler.

Üçgül ve Özer'in naaşları, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundaki işlemlerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü Binası'na getirildi. Mesai arkadaşlarının omuzlarında katafalka konulan şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutları, büyük bir saygıyla taşındı.

Törene, şehitlerin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Adıyaman Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Başsavcı Gökhan Şahin, Başsavcı Vekili Mehmet Hakan Doğan, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz ve diğer ilgililer ile silah arkadaşları katıldı.

17 yaşındaki Üçgül'ün kızı İrem'in, babasının tabutuna sarılarak yaptığı duygusal veda ise törene damga vurdu. İrem, babasına olan sevgi ve özlemini dile getirerek, "İstediğin gibi biri olacağım, sana söz veriyorum baba, seni çok seviyorum." dedi.

Saygı duruşu, şehitlerin öz geçmişinin okunması ve İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu'nun okuduğu duanın ardından Üçgül'ün cenazesi, toprağa verilmek üzere Osmaniye'nin Kadirli ilçesine, Özer'in cenazesi ise İstanbul'a gönderildi.

Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru ise olay yerinde etkisiz hale getirilmişti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!