Rize
12 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Sinop’ta öğrenci velileri kan bağışında bulundu


Sinop’ta öğrenci velileri kan bağışında bulundu
Sinop'ta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında İstiklal İlkokulu'nda yoğun katılımla bir stand açıldı. Kampanyaya öğrencilerin ailelerinin destek vermesiyle büyük ilgi gösterildi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan ve Türk Kızılay Sinop Kan Alma Birimi Sorumlusu Dr. Muharrem Coşkuner, kampanyanın başarısından memnuniyetlerini dile getirerek, öğrencilerin katkılarına teşekkür ettiler. Kampanya, toplumda kan bağışına olan farkındalığı artırmış ve önemli bir ihtiyaca destek olmuştur.

İstiklal İlkokulu'nda Kan Bağışı Kampanyası Yoğun İlgi Gördü

Sinop'ta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında İstiklal İlkokulu'nda açılan kan bağışı standı büyük ilgi gördü. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen kampanyada, öğrencilerin ailelerinin kan bağışına destek vermesi sağlandı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan, kampanyanın başarısından memnuniyet duyduklarını belirterek, "Okulumuzda Kampanya Var’ sloganıyla velilerimizin kan bağışında bulunmalarını sağlamak bizleri mutlu etti. Öğrencilerimizin ailelerinden aldıkları destekle bu kampanyayı gerçekleştirdik. Gelecek dönemlerde bu tür etkinlikleri daha da yaygınlaştırarak kalıcı hale getirmeyi hedefliyoruz. Okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilere ve kan bağışında bulunan velilere teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Kızılay Sinop Kan Alma Birimi Sorumlusu Dr. Muharrem Coşkuner ise kampanyaya katılımın oldukça yoğun olduğunu ifade ederek, "Şu ana kadar 4 okulda stand açtık ve katılım oldukça güzel oldu. Öğrencilerin velileri kan bağışı konusunda teşvik etmeleri sonucunda başarılı bir kampanya gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, getirdikleri her bağışçı için madalya verdik. En az yılda iki kez bu tür kampanyaların yapılması gerektiğine inanıyoruz. Kan, üretilen bir madde değil, bu yüzden kan bağışına olan ihtiyacın sürekli olduğunu hatırlatmak önemlidir. Sağlıklı bireylerin kan bağışı yapmalarını ve bu konuda duyarlı olmalarını önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

Öğrencilerin de etkin katılımıyla gerçekleşen kampanya, toplumun kan bağışına olan farkındalığını artırmış ve önemli bir ihtiyaca destek olmuştur.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!