Rize
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

ABP’Lİ Battal : “Birilerinin bekası garanti olacağına işçinin geleceği garanti olsaydı”

ABP’Lİ Battal : “Birilerinin bekası garanti olacağına işçinin geleceği garanti olsaydı”
Haber Rize Genel Yayın Koordinatörü Şenol Öksüz’ün konuğu olan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aytaç Battal Çaykur ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ABP Genel Başkan yardımcısı Aytaç Battal Çaykur zarar ettiren Genel Müdür Yusuf Ziya Alim istifaya çağıran bir video yayınlamasını ardımdan Battal hakkında Görevi başından memur hakaretten hakkında suç duyurusunda bulunacağı açıklanmıştı.

Haber Rize’nin yayın konuğu olan Aytaç Battal “sözlerim bir değil bin defa arkasındayım Çaykur Genel Müdürü sayın Alim onurlu şekilde istifa et bizde bu onurlu davranışının arkasında duralım. (Neden istifaya davet ediyorum bir kurum üst üste bu kadar zarar etirilmez.) Bu konun sonuna kadar takipçisi  olacağım. Bu kuruma zarar vererek bizi rezil etmeye hakkın yok sayın Alim, en kısa zamanda yönetemiyorum de ve istifa et hala ısrarla zarar açıklar ve görevin başında durmaya devam edersen Yusuf bey daha ağır şekilde konunun üstüne duracağım. Genel Müdür çaykur'un adını kimlere kullandırttığın, kimlere neler verdiğini çok iyi biliyorum bunlar yavaş yavaş halkımızı bilinçlendireceğim orada kendinize çok güzel düzen kurmuşsunuz bütün bu emekleri sömürmekte üstünüze yok bunu sizin yanınıza bırakmayacağım orası babanızın tekkesi değil. Bir hafta sonra zam gelecek kuru çayı  sen satamazsın bundan yönetimdeki kişilerde mesuldür. Kimlere satıldığına dair bilgilere sahibim. Bu mesele Ak parti'ye bağlayamazsınız bu mesele Ak parti meselesi değil. Siz ak parti düşünseniz cumhur başkanın memleketinde bu kurum zarar ettirmezdiniz. Bir de savaş kazanmış kahramanlar gibi protokollerde geziyorsunuz.” Dedi.

Aytaç Battal İshak Alim seslendi

Battal : “ bildiğim kadarı ile ak parti il başkanı Çaykur genel müdürü kardeşi neden demiyor abi ne ediyorsun neden zarar ediyorsunuz. Hizmet etikten sonra kardeşi nerede olduğu bizim için önemli değil ak parti il başkanı demek cumhur başkanın neferidir demektir o zaman bu kuruma gidip de abisine neden demiyor abi ne ediyorsun neden zarar ediyorsunuz ne istiyorsunuz hükûmetten destek verelim size diyerek gerekli müdahale neden yapmıyor.”

Battal sözlerine şöyle devam etti: “ bir tarafta iha sıhaları yapan Selçuk bayraktar görünce göğsüm kabarıyor ama diğer taraftan Çaykur 600 milyon zarar açıkladığını görünce canım yanıyor dengem bozuluyor. Zarar ettiremezsiniz arkadaş kim olursanız olun bu ülkeyi kolay kazanmadık. Bizimde araştırmalarımız var kimlere hangi kurumlara yardım etiklerini biliyoruz. Ebruli kültür sanat derneğine adında bir kuruluşa neler yaptığını biliyoruz.  Bunlarında takipçisiyiz en kısa zamanda bunları ’da konuşacağız. Ebruliden gidip’te devletimizin aziz memurlarına efendim hanım efendinin bu imza ile alakalı acelesi var bizden bilgi bekliyor imzanın bir an önce atılması gerekiyor denildiği kelimelerinde biz iyi biliyoruz.”

Moderatör hanim efendi derken kimi kast ediyorsunuz sorununa Battal : “Rize ilindeki bir yöneticinin eşi olduğu söyleniyor bu konular takipçisiyim diyerek işlemleri takıp eden çalışanların üzerine baskı uygulanmaktadır.” Dedi.

“Rize kimsenin babasının çiftliği değil ebruli kültür sanata aktarılan para verilen yerleri açıklayacağım. Kimse kamu kaynaklarını öle ezbere harcayamaz. Burası devletin bir kuruluşudur tabı kar edeceksin zarar ettiremezsin.”

Moderatör’un elinizdekileri açıklayın demesi üzerine ABP gene başkan yardımcısı: “isterseniz hafta içi bir program yapalım bunları belgeleri ile açıklayalım kimlere neler verildi nereler verildi açıklayalım bunların hepsi bizde mevcut” dedi.

Kadro bekleyen işçilerin kadrosu derhal verilmeli

Battal kadro bekleyen işçiler konusunda şöyle dedi: “ ayrıca Çaykur’da kadro bekleyen işçilerinde takıcısıyız. Bir şeyleri birilerine peşkeş çekeceğinize işçiye kadro verin. Birilerinin bekası garanti olacağına işçinin geleceği garanti olsaydı.” Dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!