Rize
11 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Akşener'den kurultayda veda konuşması: Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız!


Akşener'den kurultayda veda konuşması: Bedeli ben ödedim, hesabı siz tutacaksınız!
İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı, Ankara'da başladı. Delegeler, ATO Congresium'daki salona yerleşirken, Genel Başkan Meral Akşener de salona giriş yaptı. Kurultayda genel başkan adayları da hazır bulundu. Açılış konuşmalarının ardından Divan Başkanlığı oluşturuldu ve kurultay çalışmalarına geçildi. Toplamda 1007 delege kayıt yaptırdı. Akşener, veda konuşmasında siyasi kariyeri boyunca millete hizmet ettiğini ve partisinin kuruluş amacını hatırlattı. Ayrıca, partisinin geleceğine olan inancını ve genel başkanlık görevini devredeceğini ancak mücadelenin devam edeceğini belirtti.

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı, Ankara'daki ATO Congresium'da başladı. Delegeler, salondaki yerlerini alırken, Genel Başkan Meral Akşener de saat 11.50'de salona giriş yaptı. Kurultayın başlamasıyla birlikte, salondaki dev ekranda "İyilerin güneşi batmaz" sloganıyla Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk ile Akşener'in fotoğrafı yansıtıldı.

Kurultaya genel başkan adayları da katıldı. Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın, farklı sloganlarla karşılandılar.

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Şeref Olgun'un açılış konuşmasının ardından, Divan Başkanlığına, Kurumsal İlişkiler Başkanı Şükrü Kuleyin seçildi. Divan Başkanlığı'nın oluşmasının ardından kurultay çalışmaları başladı.

Kurultayda, 1007 delegenin kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Açılışın ardından Genel Başkan Meral Akşener, veda konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Katılımcılar, Akşener'i ayakta alkışladılar.

Akşener'in veda konuşması özellikle dikkat çekti. Konuşmasında, geçmişte aldığı kararların arkasında durduğunu ve her zaman millete hizmet ettiğini vurguladı. Akşener, siyasi kariyerinin boyunca yaşadığı zorluklara rağmen vicdanının ve aklının rahat olduğunu ifade etti.

Konuşmasında, İYİ Parti'nin kuruluş amacını hatırlatarak, partinin Türkiye'ye yeni bir seçenek olma misyonunu vurguladı. Akşener, partisinin kuruluşundan bugüne kadar yaşanan süreçleri anlattı ve aldığı risklerin bilincinde olduğunu belirtti. Özellikle, partisinin her zaman haklı çıktığını ve milletin çıkarları doğrultusunda mücadele ettiğini dile getirdi.

Akşener, son olarak, İYİ Parti'nin geleceğine olan inancını ve partililere duyduğu güveni vurgulayarak, genel başkanlık görevini devredeceğini ancak mücadelenin devam edeceğini ifade etti. Konuşmasının sonunda, genel başkan adaylarına başarılar diledi.

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın önemli bir atmosferde başladığı ve Akşener'in veda konuşmasının duygusal bir hava yarattığı görüldü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!