Rize
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Erdoğan: Burası kasaba devleti değil, Türkiye

Erdoğan: Burası kasaba devleti değil, Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de yaptığı konuşmada "Türkiye ya, burası kasaba devleti değil, Türkiye, Türkiye. Altılı masa bundan anlamaz. Onlar daha adaylarını tespit edemediler" diye seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Yola çıkarken ne dedik; eğitim, sağlık, adalet, emniyet. Bu ana başlıkları ulaşım, enerji, tarım, dış politikayla güçlendirdik. Türkiye'yi 20 yılda bu 4 temel direk üzerinde yükselterek buralara geldik. Eğitimle başlıyoruz dedim.

Biz greve geldiğimizde 30 milyar dolarlık bir ihracatımız varken, bugün 250 milyar dolara yaşlaştık. Türkiye ya, burası kasaba devleti değil, Türkiye, Türkiye. Altılı masa bundan anlamaz. Onlar daha adaylarını tespit edemediler.

SOSYAL KONUTA BALIKESİR'DEN 42 BİN BAŞVURU: Biz vatandaşımızı sokakta bırakmadık. TOKİ kanalıyla Balıkesir'de 11 bin 814 konut projesini hayata geçirdik. İlk evim, ilk iş yerim projesine Balıkesir'den 42 bin başvuru yapıldı.

BU SEÇİMLERİN BAŞLIĞI TÜRKİYE YÜZYILI: Her zaman bir lafım var. Ne diyorum, kale içeriden fethedilir. AK Kadınlar bu yolda dimdik ayakta durdukça bu kale düşmez. Ne kadar özetlersek özetleyelim anlatmakla bitmeyen eser ve hizmetlerimiz var. Şimdi bir başlık atıyorum. Türkiye Yüzyılı'na giden yolu da aynı şekilde inşa edeceğiz. Bu seçimlerin başlığı Türkiye Yüzyılı. Türkiye Yüzyılı için mücadele edenleri de biliyorsunuz. Balıkesir'in tercihi ne olursa olsun başımızın üzerindedir.

YÜKSEK ENFLASYON TÜM DÜNYANIN SORUNU: En büyük sorunumuz geçtiğimiz Aralık ayından itibaren malum yükselişe geçen enflasyonun, insanlarımızın günlük hayatında yol açtığı sıkıntılardır. Yüksek enflasyon tüm dünyanın sorunudur. Avrupa ve ABD'de yaşayan yakınlarınıza telefon açıp enflasyonun yansımalarını sorun. Gerçek tabloyu onlar size anlatacaktır.

KAYIPLARI TELAFİ EDECEK TEDBİRLERİ ALIYORUZ: İnsanlarımızın refah düzeyinde yaşanan kayıpları en iyi biz biliyoruz, telafi edecek tedbirleri de biz alıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin hiçbir meselesinde olmadığı gibi hayat pahalılığı hususunda da gözümüzü gerçeklere kapatmadık. Erdemden yoksun belli kesimler tamamen milletimizi karamsarlığa sürükleme gayesiyle ortalığı yaygaraya vermeye çalışıyor. Birileri de puslu havayı fırsat bilerek devleti ve milleti soyma peşine düşüyor. Yaygaracı ve fırsatçılara meydanı bırakmadık, bırakmayız. Ekonomik tetikçilerin önünü bu anlayışla kestik. Ekonomi baronlarının karşısında bu anlayışla ülke ve milletin hukukunu savunduk." 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!