Rize
11 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

ATMACALAR EVİNDE BİR PUANLA AYRILDI.

24 Eylül 2023, Pazar 20:30

SONUÇ OLARAK SON DÖRT HAFTA NAMAĞLUP OLARAK YOLA DEVAM ETTİ.

Son üç haftada üç galibiyet alan Çaykur Rizespor bu hafta sahasına Sivas sporu ağırladı. Sivas spor altıncı haftada Ankara gücü takımını kendi sahasında konuk etmişti müsabaka sonucu Sivas spor 1- Ankara gücü 3 bu skorla biterken Sivas spor sahasından puansız ayrılan taraf olmuştu.

Çaykur Rizespor Konya spor karşılaşmasında erken yediği gol ile uzun süre mağlup olarak müsabakayı sürdürürken son dakikalarda kazanılan bir penaltıyla önce beraberlik ardından attığı gol ile sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Bu hafta kendi sahasında Sivas sporu konuk eden atmacalar Galibiyet serisini devam ettirmek istiyordu ama bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Hafta sonu gayet güzel bir hava vardı oyun oynamaya elverişli olup sahada maça hazır hale gelmişti.

Çaykur Rizespor maçı kazanıp taraftara üç puan hediye etmek arzusundaydı. Müsabakayı 5871 kişi izlemeye gelmişti.

İlk dakikalarda oyuna hızlı giren Çaykur Rizespor beklediği son vuruşları yapamazken 7. dakikada Sivas spordan Alonsonun şok golüyle Rizespor mağlup duruma düştü.

Sivasporun golüne 33. Dakikada Werasonoviç Rizespor adına cevap verirken beraberliği yakaladı. İkinci yarıda Rize sporu cabaları cevap vermezken kalesinde tehlikeler atlattı. Her iki takım skoru değiştirmek isterken sonuç değişmedi. Rize spor ile Sivas spor puanları paylaşarak sahadan 1-1 skorla ayrıldılar.

Sonuç itibariyle Rize spor son üç maçta yine namağlup olarak yoluna devam etti

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum