Rize
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

BOŞ KOLTUK   ÜLKEMİZİN GERÇEĞİ OLAN BOŞ TENCEREYİ UNUTTURDU

04 Mayıs 2024, Cumartesi 12:48

Ülkemizin gerçek gündemlerini  iktidar  "  muhalefet ve sivil toplum örgütleri  ( özellikle sendikalar)  sayesinde yine  " görünmez  "  hale   getirdiler  ( ilizyonist etki geçicidir unutmamali)
1 Mayıs la başlayan  iktidar ve muhalefet arasinda ki   ülkemizin gerçek gündemini  " gizleyip , saklama "  operasyonuna en büyük katkiya da polisle çatisan   " sendika ve sol gruplar"   oldular.
1 Mayis gelmeden  ülkedeki tüm  siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri  ülkenin gercek gündemi olam " emek ve emekçinin içinde bulunduğu zor durumlar neden oluştu ve çözüm yollari "   ile ilgili  sempozyumlar, brifingler ve bilimsel veriler ışığında  çözüm yollarını en az 1 ay erkenden konuşmaya başlamasi gerekirken "   oluşturulan bomboş gündeme figuranlik yaptilar.
          Muhalefetin taksime miting yaparız"  iktidarın "  güvenlik nedeniyle yaptırmayız  "  "Anayasa mahkemesi karari var "  " , güvenlik nedeniyle olmaz "   diye   ülkemizin  " gerçek  gündemi  dışında  "  tamamıyla  " suni gündem"   iktidar , muhalefet ve sendikalar oluşturdular. Bu suni gündem ülkemizdeki  emekçilere  hiçbir faydasının olmadığını belirtmeye gerek yok.
   

 Bu suni gündem kimlerin işine yaradı..?..
   

 Bu suni gündemden kimler faydalandı..?..
     Bu suni gündem  halk tabiri ile "  kimlerin ekmeğine yağ  sürdü..?..
Sanirim bu soruların cevabini  ülkemizde bilmeyen  hiçbir ferd  kalmamıştır.
          Çalmadan , kimsenin hakkini yemeden  her alanda  çalışan tüm  " Emekçilere Selam Olsun " ....

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum