Rize
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

DENİZ SİTESİ GERCEGI BAŞKAN RAHMİ METİN

09 Haziran 2024, Pazar 22:57

Bu şehirde gecesini gündüzüne katıp, bu şehrin çocuklarına ergenlerine engellilerine kadınına yaşlısına hizmet edenlerin çalışma azmini kırmaya neden çalışılır ki?
   Bu hastalık ilimize şehrimize yeni yeni başladı. Her ne proje yatırım dönüşüm hizmete sokuluyorsa, herkes  mimar mühendis müteahhit oluyor.Birde nankör boyutu çıktı.
        Dedim ya herkes mimar mühendis müteahhit...
   Yok efendim yeni bloklarda WC yok muş, Mescit yok muş, klimalar çalışmıyormuş havalandırmalar bozukmuş muş muş. Beyler WC ile mescit 30 mt ilerde var,her şey ayağınızın altına olmaz beyler, birde Türkiye'nin hiç bir ilinde görülmemiş kazanımlarınızı bı bakarmısınız nerde olmuş böyle bir dönüşüm.
               Ya Deniz sitesi.....Ayıptır ayıp.
   Deniz sitesindeki mesken sahiplerinin mahkemeye koşmasına ne denmeli.
                KISKANÇSINIZ,,,,, KISKANÇ.
    Çürük, ha yıkıldı yıkılacak meskenlerinizi satmak içim saf alıcı arayanlar, Dönüşümde birlikte Modern değerinin kaç misli değer kazanmalarından sonra, hemen mahkemeye koştular. Koca TOKI yi suçladılar, TOKI nın kuralarda haksızlık yaptığını söylediler, hatta basına bu konuda açıklama yaptılar, yaptınız yaptınız da, sizlerin amacı sizlere  1600 MT mülkünü veren Belediyeyi yıpratmak mı?
     Her rüzgarda bına yıkılacak korkusu yaşayanlar modern binayı görünce kendi aralarınızda kıskançlık krizine mi gırdınız.
               MAHKAMEYE KOŞANLAR...KISKANÇLAR.
     Evleriniz çürük değilmiydi, TOKİ Her mesken sahibiyle sözleşme imzalamadı mı, İmara uygun dönüşüm olsa idi, o alana anca 60 daire olmayacak mıydı, Meskenlerinizin değeri 250 bin Tl ile 450 bin Tl arası değer biçilip kabul etmediniz mi, her dairenin 3+1 olmayacağını 2+1 de olacağını bilmiyormuydunuz. Ve en önemlisi Ne yapılırsa yapılsın Daire sayısı 118 zi bulmayacağı biliniyormuydunuz. Ve TOKİ kura sonucunda daireleri teslim edeceği biliniyordu. 
      Deniz sitesinde yapılan daireler imara göre yapılırsa idi,dükkanlara göre (45)yapılmış olsa meskenler  oturtturulamadı, Meskenlere göre yapılır ise idi (108) dukkanlar oturtturulamadı, amaç mesken sayısını artırmaktı. Meskenler 3+1 ve 2+1 şekilde yapıldı. Metre kareler küçüldü .Herkese oturduğu daireler verilemeyeceği biliniyordu, TOKİ nin kura çekimi sitenin kurulum alanına na bakılarak doğu batı güney ve kuzey şekilde torbalar konularak bu şekilde kura çekimleri yapıldı.3+1 mesken sahiplerinin isimleri atıldı sonrasında 2+1 mesken sahipleri bütün torbalardan çıkmayanlarda bir diğer torbaya atıldı bur da bırılerıne3+1 başka birilerine ise 2+1 çıktı kıyamet ve  kıskançlık buradan çıktı zaten, bazı mesken sahiplerine hiç çıkmayacağı ya parasını yada yaglıtaş dan daire alacakları da imzaladıkları sözleşmede vardı. Hal böyle iken TOKİ şuclanarak aslında bu güzelliği yapan belediyeyi karalamak amaç ,,,,,bu böyle okunur.....
               250 Bin TL daireleriniz en az 3.500 milyon TL ile 5.milyon TL olacak, Dondurulmuş düşük kredilerle fark vereceksiniz farklarda cüzi şekilde belirlenecek ,Belediye 1600 MT arsasını Müftülük koca yerini siz hemşerilerim mağdur olmasınlar diye feragat edecek, Belediye koça site altında ki oto parkı da sizlere verecek, siz mahkemeye gideceksiniz, aslında aba altından sopa yı belediyeye keseceksiniz öylemi. Bu şekilde bu şehirde bu dönüşümleri sağlayan belediyeyi ve Belediye Başkanı Rahmi METİN in  arzusunu isteğini kırmaya çalışacaksınız, öylemi.
      Evet evet beğenmiyorsanız sahilde sizlerle dairesi ile çok insan dairesini değiştirmek istiyor. Verin 2+1 biri alın 3+1 i.
     Başkan Rahmi METİN bu fakir halk yaptığınız işleri görüyor,  sakın ola bu ve buna benzer küçük kıskançlıklar dan ötürü Rizeliye hizmet arzunuzu  hevesinizi ekibinizle birlikte kırmayın. SEVGİLERİMLE 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum