Rize
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Rize'de Ak Parti, teşkilatları ve bürokratları ile yüzleşmeli...

30 Haziran 2023, Cuma 13:24

Rize Ak Partiyi başarısızlığa iten nedenler bürokrat ve teşkilat anlayışı parti tabanını veya ideolojisini temsil edemiyor.

Buradan Parti teşkilatlarından il ve Belediye meclislerine kadar olan parti mesuplarina seslenıyorum.Devletin ve teşkilatin hangi kurumunda olursanız olun tarafımıza akseden yetersizliklerinizi dile getireceğim..

Yok ya! O da mı? Dedirtecek türden rant paylaşimlari her geçen gün Partilere güven noktasında kan kaybına doğru getiriyor.

Parti teşkilatları ve bürokratları parti tabanını veya ideolojisini temsil edemiyor. Gücünü liyakat ve sadakatten almayan bürokratlar ve teşkilat mesubu kesimler maalesef Parti'nin sonunu hazırlıyor. Tüm hataların tüm kirlerin STK temsilcisi,abi ve büyükleriyle örtüldüğü bir Şehirde adaletten söz etmek mümkün olmuyor. Oysa adalet, merhametten önce gelir. Sahanın kazanımları masada, masanın kazanımları kasada kaybediliyor.

Partilerin ve Devletin bürokratik işlemlerinde terbiyesi ve geleneği vardır. Devlet terbiyesi almak,teşkilat terbiyesi almak,devlet geleneğine téşkilat geleneğine uygun davranmak devletine ve partisine saygının, edebin tezahürüdür. Alt üst ilişkilerinde hiyerarşiyi takip etmenin, kendi alanının dışına müdahil olmamanın, sorulmadan görüş bildirmemenin devlet terbiyesinin ve bürokratik lisanın kendine münhasır dilinin tezahürü olduğu malumdur. Parti'nin temsil makamında bulunan şahısların parti ve devlet geleneğine uygun davranmaması şahıstan öte devleti ve bulunduğu partisinin itibarının zedeler. Vahim olan yani itibarsızlaştırmayı partilerine yaşatır...Yetkililer topluma, Kendi çevrsindekilere bakarak  anlaması mümkün görülmez toplumla olan ilişkilerinizinde doğal olarak bozulmasına neden olursunuz....... Bu gibi durumlarda kendinizi değerlendirmek yanlış olur..  Kendizle ilgili negatif yargılar geliştirme hatasına düşersiniz.. Küçük başarılar için bile kendinizi överek, kendi çabanızı ne olursa olsun değersizleştirirsiniz.

Kendinizi toplum nezninde iyi tanıyın.
Başarı ve başarısızlıklarınızı gözden geçirin! Başarılı olma yolunda önünüzdeki engelleri aşmak için neler yapabileceğinizi düşünmezseniz sonuçlar hüsran olacaktır.......

 Bay Ak kadrolar!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum