Rize
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

Rize'de ittifaka kapalı muhalefet

18 Şubat 2022, Cuma 18:08

Rize siyaseti bugünlerde sıcak Rize'de ak partiye açıktan muhalefet yapan partilerin olduğu gibi cumhur ittifakı içinde bulunan iki il başkanı da muhalif şekilde kapalı eleştiri yapıyor.

büyük birlik partisinin il başkanı olarak göreve başlayan Ensar ÖZÇELİK haberrize.com.tr de vermiş olduğu röportajda ak parti il başkanı İshak Alim’i açıktan hedef aldı.

ÖZÇELİK eleştirisinde içinde bulunduğumuz ittifak ortağımız ak parti il başkanı İshak Alim’e kendisinin ulaşamadığını milletin nasıl ulaşacağını söyleyerek serzenişte bulundu .

Diğer bir ittifak ortağı olan Rize milliyetçi hareket partisi il başkanı ihsan ALKAN ise Rize’de nerde bir duman varsa o dumanında ucu ak partiye dokunuyorsa en ufak puslu havada orda bulunarak sudan yağ çıkarma peşinde ittifaklar bile ak partiden ne koparabilirsek kardır anlayışında.

siyaset yaparken ihsan Alkan’ının hiç bir gittiği sorunlu bölgeye derman olamazken sadece reklamlarda oynadığı anlaşılıyor, hatta kendi partililerinden de eleştiri geliyor MHP kanadı çok başarılı ise gitsin memleketinden aday olsun diye tepki veriyor kendini Rize millet vekili adayı olarak tanıtımlar yaptırmaya başlasa da MHP tabanı Rizeli bir aday çıkarmak istiyor.

Yani liderler arasındaki bağlılık ve sadakat ile kurulmuş olan cumhur ittifakında Rize’de iki il başkanının kişisel söylemleri yüzünden çatlamaya hazır

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum