Rize
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

ŞAPKANI ÖNÜNE KOY ÖYLE DÜŞÜN !

01 Nisan 2024, Pazartesi 03:37

Ak Teşkilatlar şimdi acısıyla, tatlısıyla, mutluluklarını geride bıraktı.
Rizemizde vekillik yapmış ve  önemli bir konumdaki bir yönetici TV ekranında değişim yapıyoruz ve yapacağız... Bize her türlü hakareti yapabilirsiniz,,, Bizle beraber yürüdüğümüz yollardaki yoldaşlarimizi,yolda bulduklarınızı alıp önemli kademelere alabiliriz...Bizimle beraber yürüyenleri yolda indirebiliriz derken kahkahalar atmıştım.... Her kitleden kişilere aramıza alabiliriz diyor... Yerel seçimleri değerlendirirken herkes şapkasını önüne koyması gerekiyor..

 Çok şeyler değişti beyler? Sorunlar nerelerde ? Genel merkez Teşkilat başkanı ve yardımcısı sizler içinden çıkılmaz kör bir düğüm attınız... Ak Parti'yi....bütün ideallerin'den uzaklaştırdınız..

Hedeflerinize ulaştınız mı?

Başarı elde edebildiniz mi?

Haklıyı, haksızı ayır edebildiniz mi?

Yoksa amaçsız, hedefsiz her zamanki gibi bir genel seçim mı? oldu.

Yeni bir seçime girerken hiç bir çaba sarf etmeden tuttuğunuz dilekleriniz kabul oldu mu?

Bence, rotanızı ertelemeyin. Hedefiniz yoksa rotasız gemi gibi hiçbir yere varamazsınız.

Yarın yaparım değil, şimdi yapmalıyım felsefesini uygulamayın. Kafanızın içinde oluşan vesveselerle devam edin.... İşinize yaramayan duygularınızı, öfkelerinizi seçmenden sorun....Kırgınlıklarınızı, yarım bıraktığınız ne varsa silip seçmene atın.
 Sizi değersiz hissettiren yada; sadece menfaatleri için yanınızda olan insanları yanınıza alın,onları hayatınızdan çıkarmayın, Dünyanın en zengini bile olsan beden ve ruh sağlığın iyi değilse hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Bedeninize ruhunuza iyi bakın

Eğer siz kim olduğunuzu ve kendi değerinizi bilirseniz kendinize saygı duyarsanız.

Kendinizi severseniz, başkalarının fikirlerine, düşüncelerine saygı duymazsanız olacağı burdur....Erdemli, dürüst, özgüvenli biri olduğunuzu sanarak hayattan keyif alarak yaşamaya devam edin. Alışkanlıklarınızı geride bırakmayın devam edin en önemlisi ise, paralı İnsanlara bağımlı kalın ... Kendi ayaklarınızın üstünde durarak yaşamaya devam edin...Kendinizden emin olmaya kendinizi değiştirmiş sanmaya devam edin....Yolda bulduklarınızı alın, beraber olduklarınızı arabanızdan indirin daha özgüvenli, daha mutlu ve daha kibirli olarak yolunuza devam edin.

Hepinize mutluluklar diliyorum.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum