Rize
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.68
  • EURO
    33.14
  • ALTIN
    1997.3
  • BIST
    9045.97
  • BTC
    47101.943$

TA'CİZ

02 Ağustos 2023, Çarşamba 12:40

Değerli dostlar

Toplumdaki kadın, erkek ilişkilerinde kişiliğin mi, dişiliğin mi ölçü alınacağı konusundaki tercihimiz, kişilik yönünde olmalıdır. Ancak görünen o ki, yaşadığımız zamanlarda kadın sadece cinsel bir objeye dönüştürüldü. Konuyla ilgili sosyal medyada kadınları eleştiren bir bayan kardeşimizin değerlendimesiyle, sizleri baş başa bırakıyorum:

"Nedense kimse erkeklerin mağduriyetini konuşmuyor. Halbuki kadınlar erkekleri çok daha fazla tâciz ediyor. 
 

   Vücudunu sergi malzemesi yapan, en mahrem bölgelerini hoplata ziplata çarşı pazar tur atan, görünmek, beğenilmek, ilgi çekmek hırsıyla ya yarı çıplak ya giyinik çıplak olup her bir yanda dolaşan, iç çamaşırı dış kıyâfet diye giymenin adını moda koyan, yakasından paçasından et taşırıp milletin gözüne sokmayı mârifet sayan, işlediği haramları özgürlük sloganları atarak temize çıkarmaya çalışan, üstelik kendisi sebebiyle, çevresindeki erkeklerin nasıl zor durumda kaldığını görmeyecek kadar bencil, yaptığının cesâretle değil, hayâsızlıkla ilgili
olduğunu bilmeyecek kadar câhil, bu
hâliyle problemin ta kendisiyken, sözlü
bir uyarı aldığında bile "Tâciz edildim!"
diye bağıracak kadar şirret olan kimi
kadınların neredeyse devamlı yaptığı şey, erkekleri tâciz etmektir. 
   

 Allah, haramların her yanı kapladığı şu
ortamda, nâmusunu korumaya çalışan
tüm erkeklerin yardımcısı olsun! Amin. "
   

Aynen katılıyorum. Bugün erkekler taciz edilmektedirler. Evlenme yaşının otuzlu yaşlara çıkmış olmasını da bir düşünürsek, sağlığı yerinde insanların Allah yardımcısı olsun demekten başka çare de gözükmemekte maalesef. Toplum iradesiz bir şekilde akıp gitmekte. Toplumumuzdaki örfümüz, ahlaki ve manevi değerlerimiz ayaklar altında. Rabbim bizleri bağışlasın. 
Selam ediyorum.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum